Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Náthásan engednéd a gyereked...

Náthásan engednéd a gyereked iskolába?

Figyelt kérdés

3 nap van vissza az iskolából.

A munkahelyemen már szóltak, mert nagyon sokat hiányzok a gyerek miatt. Nem köhög, csak folyik az orra.

2022. ápr. 10. 18:50
A kérdező szavazást indított:
Engedném.
Nem engedném.
64 szavazat
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
77%
Nálunk most azonnal haza is küldenék.
2022. ápr. 10. 18:51
 2/31 A kérdező kommentje:
Engem is haza fognak küldeni, de örökre.
2022. ápr. 10. 18:52
 3/31 anonim ***** válasza:
74%
Pont aktuális, most mondtam le az étkezést (online). Megállás nélkül folyik az orra és még nem kezeli túl higiénikusan, 6 éves.
2022. ápr. 10. 18:57
 4/31 anonim ***** válasza:
25%
Folyik az orra és azon gondolkozol, hogy nem engeded iskolába? Hát nem csodálom, hogy sokat hiányzik, ha ennyi eszed van.
2022. ápr. 10. 19:00
 5/31 anonim ***** válasza:
92%
Hány éves?
2022. ápr. 10. 19:04
 6/31 anonim ***** válasza:
89%

Nálunk a suliban nem szólnak egy kis orrfolyásért. Ha nem köhög, nem lázas, és nem színes az orrváladék, akkor simán mehet. Ennyi erővel októbertől áprilisig otthon lehetne.

Olyan is volt, hogy én elvittem a gyerekorvoshoz, ő mondta, hogy ha semmi más nincs, akkor ő engedi suliba, nem indokolt otthon maradni.

Oviban már másabb a helyzet. Óvónő vagyok, a kiscsoportosok nagyobb része pl nem tud orrot fújni, de egy iskolás már tud erre figyelni jobban.

2022. ápr. 10. 19:05
 7/31 anonim ***** válasza:
37%
Nem engednèm, de nem èn maradnek vele otthon. Apja. Ha nincs a kèpben, akkor nagyszülő, bebiszitter, megbìzhatò ismerős.
2022. ápr. 10. 19:05
 8/31 anonim ***** válasza:
39%

4-es, szégyeld el magad.

Az oviban mondták ezt mindig a többiek, hogy hát nem beteg, csak folyik az orra. Aztán taknya-nyála összefolyt a gyereknek. Legyünk már normálisak! Egészséges embernek nem folyik az orra. Nálunk már rendkívüli szülőit hívtak ezért össze az óvónők, hogy elmagyarázzák, mit jelent az, hogy beteg egy gyerek. Minden szülő nagy ártatlanul nézett, hogy dehogy, ők nem hozzák betegen a gyereket iskolába.

A gyereknek sem jó, ha rossz közérzettel iskolába megy, nem tud figyelni, ha dolgozatot írnak, rosszul teljesít. Ráadásul körbefertőzi a többieket.

2022. ápr. 10. 19:06
 9/31 anonim ***** válasza:
11%
Akkor fertőz a legjobban amikor még átlátszó az orrvaladék. Úgyhogy nem is értem a hatos kommentet.
2022. ápr. 10. 19:07
 10/31 anonim ***** válasza:
71%
Nem vinném. Egyrészt kicseszés a többi gyerekkel, másrészt a sajátom sem tud rendesen meggyógyulni, ha nem 100%-osan viszem vissza.
2022. ápr. 10. 19:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!