Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Náthásan engednéd a gyereked...

Náthásan engednéd a gyereked iskolába?

Figyelt kérdés

3 nap van vissza az iskolából.

A munkahelyemen már szóltak, mert nagyon sokat hiányzok a gyerek miatt. Nem köhög, csak folyik az orra.

2022. ápr. 10. 18:50
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
90%
6,5 éves, még ovis lányom negyedszer van itthon január közepe óta takonykórral vagy torokfájással. Nekem nem gond, mert ev. vagyok, itthonról dolgozom, mellette már nagyjából tudok is dolgozni, elég nagy, hogy megértse. De amúgy épp ezen gondolkodtam, hogy szeptembertől iskolás, nem maradhat ennyit itthon, mert úgy lemarad, hogy vért izzad, mire behozza. Ha visszaemlékszem, anno iskolás korunkban egy szimpla nátha vagy torokfájás nekünk se volt ok az otthonmaradásra. Pedig nagyon próbálkoztunk sokszor :D
2022. ápr. 11. 11:12
 22/31 anonim ***** válasza:
23%

Gondolom ha folyik az orrotok ti is rögtön mentek táppénzre, nehogy megfertőzzétek a munkatársaitokat.

Iskolából a hiányzás láznál kezdődik.

2022. ápr. 11. 15:20
 23/31 anonim ***** válasza:
25%
A hiányzás a rossz közérzetnél kezdődik, márpedig orrdugulással, orrfolyással, köhögéssel nincs jó közérzet. Gratulálok annak aki legyengült immunrendszerrel közösségbe küldi a gyerekét, főleg most. Arról már nem is beszélve hogy telibeszarja hogy másokat is megfertőz. Akit földhözvág egy hét táppénz az ne vállaljon gyereket.
2022. ápr. 11. 15:37
 24/31 anonim ***** válasza:
85%
1 hét? Csak januártól 86 órát hiányzott. Előző félévben 106 órát. 250 felett már osztályozó vizsga vagy évismétlés van.
2022. ápr. 11. 15:44
 25/31 anonim ***** válasza:
36%
Rossz közérzet? Egy menstruáló lánynak nincs rossz közérzete tesin, hogy átázik? Akkor ne menjen, mert megjött neki? Vagy akkor nincs rossz közérzeted, amikor álmos vagy?
2022. ápr. 11. 15:48
 26/31 anonim ***** válasza:
21%
22-23-as, akkor én októbertől áprilisig táppénzen lennék, mert folyik az orrom 😅 akkor ezek szerint én csak nyári szezonos munkát vállaljak el🤣2 év covidos agymosás meghozta nálatok a hatását 😅 maradjatok otthon burokban.
2022. ápr. 11. 16:16
 27/31 anonim ***** válasza:
11%

"Csak januártól 86 órát hiányzott."

Igen, pontosan azért mert a sok hülye szülő bevitte betegen a sajátját. Ezt nehéz felfogni?

2022. ápr. 11. 18:41
 28/31 anonim ***** válasza:
31%
26, az allergiát ne keverjük már ide. Nyilván nem arról van szó. De köszi az okoskodást.
2022. ápr. 11. 18:42
 29/31 anonim ***** válasza:
28%

"Egy menstruáló lánynak nincs rossz közérzete tesin, hogy átázik?"

A menstruáció mióta fertőz? Ez is olyan agyatlan hozzászólás, mint az allergia.

2022. ápr. 11. 18:44
 30/31 anonim ***** válasza:
87%
28, nem vagyok semmire sem allergiás. Náthás vagyok. Mondjuk kíváncsi vagyok milyen allergiára gondolsz, ami ősztől télen át tavaszig tart🤦‍♀️
2022. ápr. 11. 19:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!