Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit gondoltok erről a sziturol...

Mit gondoltok erről a sziturol? (Kisbabashoz ebédre erkezni)?

Figyelt kérdés

Az én családom abban segítettek nekünk miután babánk született, hogy hordták ide az ebédet.

Párom anyja előadást tartott arról, hogy nekünk szükségünk lesz segítségre, és majd jön segíteni heteket. Párom nem szerette volna, mert tudja milyen az anyja, azt mondta abból az lenne, hogy jön vendegeskedni.

Bejelentette, hogy jön hozzánk pénteken, délre ér ide. Persze azt nem mondta, hogy ne keszuljunk ebeddel. Vagy majd hoz...

Beszéltük, hogy vajon mi lenne, ha kozolnenk, hogy mi már ettünk.

Sajnos nem olyan a viszony a Párom és közte, hogy ezt megbeszeljek....

Mit gondoltok, szerintetek is bunkóság így jönni babanezobe, vagy én spilazom túl...?

#Babanezes
febr. 26. 10:47
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Szia Menyem! Akkor jövő következő héten. Nem jönne aznap...

De megvolt, megebedeltettuk... akkor álltam neki amikor megjott. Persze egy szóval nem mondta h neeeee....

De mindegy, airfryerbe bebaszni pár cuccot nem nagy dolog. Inkább az zavar, hogy fel se merült benne... :(

febr. 27. 15:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!