Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hozzátáplálás: edesburgonya,...

Hozzátáplálás: edesburgonya, burgonya honnan?

Figyelt kérdés

Ha nem is termelői, de igyekszem mindenből hazait keresni.

Edesburgonya viszont alig van csak USA, Egyiptomból importált..

most lesz 6 hós, itthon van de csak ilyen szupermarketből.

Mehet ez is ebből neki, vagy érdemes ennél is figyelni (mint gyokerzoldsegeknel úgy általában 6 hó alatt)?

febr. 24. 09:34
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

8 én mindenhonnan ennek az ellentétét hallom és olvasom, olyan tekintetben(!), hogy még nem hozzátaplalunk, hanem csak kóstoltatunk. Ugyanakkor tudom hogy erről megoszlanak a vélemények, ebbe nem is akarok belemenni, a kérdésem sem erre irányult. Ebben már döntöttünk.

Az igazi hozzataplalast most kezdjük, most tölti napokon belül a 6 hót. (Hetekre nézve meg már be van töltve amúgy is).

febr. 24. 10:25
 12/17 A kérdező kommentje:
Köszi amúgy még egyszer, tök normális válaszok jöttek, meglepődtem!
febr. 24. 10:28
 13/17 anonim ***** válasza:

Most van a szezonja, talán zöldségesnél is kapsz. De az se garancia, hogy magyar termelői.

Ebből ne csinálj gondot. Hipermarketes zöldség, gyümölcsnél a héját kell levágni (mert azon van a vegyszer).

febr. 24. 10:39
 14/17 anonim ***** válasza:
36%

8 én mindenhonnan ennek az ellentétét hallom és olvasom, olyan tekintetben(!), hogy még nem hozzátaplalunk, hanem csak kóstoltatunk.

Ez 6 hó utánra vonatkozik. Egy éves korig a fő táplálék a tápszer, vagy anyatej, mellette kóstol, és ha a baba igényli, az ő tempójában lehet kiváltani.

A modern ajánlás nem javasolja a szolidokat 6 hó előtt.

febr. 24. 10:40
 15/17 anonim ***** válasza:
74%

14, nem kotekedni akarok, de a fiam nem olvasta az ajánlásokat.

10 hónaposan elhagyta az anyatejet, és egy éves korára minden étkezés ki volt váltva.

A mai napig mindenevő , nem válogat.

És nem az ókorban szültem, hanem 2022- Ben.

Úgyhogy tényleg gyereke válogatja, hogy mikor sikerül kiváltani egy-egy étkezést.

febr. 24. 11:00
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem figyeltem ilyenekre, mert nem tudom orokke burokban tartani. Lakasban elunk, nem tudunk termeszteni, azt vesszuk es mi is azt esszuk,amit a boltban/piacon kapni.

Ez van. De 1 eves, eddig meg tulelte.

febr. 24. 12:22
 17/17 anonim ***** válasza:
0%
Ha közelebbről szeretnél édeskrumplit, Németországban is megterem (én ott veszem a helyit, a szomszédban lakunk), de nem tudom, Mo.-ra exportálnak-e.
febr. 24. 12:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!