A 23-25 éves apukákról miért a gyenje jellem az, ami először beugrik?
Ezeken a fiatal férfiakon azt látom, hogy gyengék voltak, engedtek az ösztöneiknek, és hagyták magukat manipulálni egy nő által. Mert ugye a nők ilyen korban mindent megtesznek, hogy teherbe essenek.
Aztán akiket így ismerek, a gyerek+ feleség kombó miatt nyilván mind feladták a nagy álmaikat, amikről egész kiskamasz korukban áradoztak.
Nagy életcél, mondhatom :D

És ha nem tervezte gyerekként, de ahogy felnőtt, és párt talált, meggondolta magát? Nem csak incelek vannak a világon.
Te meg örülj, hogy csak nem szólt hozzád a barátod, jól pofán kellett volna vágnia.

Még csak most olvastam el figyelmesebben: "a nagy álmaikat, amikről egész kiskamasz korukban áradoztak"
Űrhajósok akartak lenni, esetleg a kukásautót szerették volna vezetni? 😂
Nem tudom, hogy hány éves vagy, de ezek szerint neked újdonság, hogy a gyerekkori vágyakat sokan feladják mindenféle külső kényszer nélkül is, mert ritkán mozognak a realitás talaján...
Míg felnőttként sokszor a lehetőségeinkből próbáljuk kihozni a legtöbbet, és lesznek új álmaink (pl. a család iránti vágy is sokaknál megjelenik).

15!
Feladtam, nem lettem rocksztár, pedig 13 évesen úgy elképzeltem...
(Mondjuk nem a gyereknevelés gátolt meg benne.)

Hülye a kérdés.
Mért lenne gyenge jellem egy 23-25 éves apuka?!
Megállt a tudomány
Valószínűleg azért adták fel azokat a ,,nagy álmaikat" mivel megvolt a fontossági sorrend, vagy nem volt reális. Hány éves vagy

Nekem pontosan fordítva, éppen az erős jellem és a felelősségvállalás ugrik be a fiatal apukákról (és anyukákról). Alapból, a gyerek(ek) normális felnevelése a legnagyobb felelősség, amit el tudok képzelni normális életkörülmények között.
Manapság sok fiatal férfi (és nő is!) csak a bulizáson, az utazáson, fesztiválozáson gondolkodik, vagy csak a konzolt b*sztatja. Hol itt a felelősség és a erős jellem, kérdező? Vagy az utal erős jellemre, hogy valaki 8 órát lenyom egy multinál marketing menedzserként? Hogyan viszonyul ez a felelősségvállaláshoz egy másik emberért?
Akik gyereket vállalnak ilyen korban, nagyon is a szél ellen mennek, aminek pontosan az ilyen barmok az okai, mint a kérdező is, akik felelőtlenségnek tartják a gyerekvállalást, a gyereknevelést, és megszólják az ilyen embereket, akik már fiatalkorban is nagy érettséget mutatnak.

Na, kérdező, már csak arra lennék kíváncsi, hogy neked milyen óriási világmegváltó álmod van, amit könyörtelenül, és kérlelhetetlenül, minden női manipuláció ellenében tolsz a megvalósítás felé?
xD

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!