Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A 23-25 éves apukákról miért...

A 23-25 éves apukákról miért a gyenje jellem az, ami először beugrik?

Figyelt kérdés

Ezeken a fiatal férfiakon azt látom, hogy gyengék voltak, engedtek az ösztöneiknek, és hagyták magukat manipulálni egy nő által. Mert ugye a nők ilyen korban mindent megtesznek, hogy teherbe essenek.

Aztán akiket így ismerek, a gyerek+ feleség kombó miatt nyilván mind feladták a nagy álmaikat, amikről egész kiskamasz korukban áradoztak.

Nagy életcél, mondhatom :D

2024. febr. 19. 13:29
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
76%

És ha nem tervezte gyerekként, de ahogy felnőtt, és párt talált, meggondolta magát? Nem csak incelek vannak a világon.

Te meg örülj, hogy csak nem szólt hozzád a barátod, jól pofán kellett volna vágnia.

2024. febr. 19. 15:05
 12/20 anonim ***** válasza:
78%

Még csak most olvastam el figyelmesebben: "a nagy álmaikat, amikről egész kiskamasz korukban áradoztak"

Űrhajósok akartak lenni, esetleg a kukásautót szerették volna vezetni? 😂

Nem tudom, hogy hány éves vagy, de ezek szerint neked újdonság, hogy a gyerekkori vágyakat sokan feladják mindenféle külső kényszer nélkül is, mert ritkán mozognak a realitás talaján...

Míg felnőttként sokszor a lehetőségeinkből próbáljuk kihozni a legtöbbet, és lesznek új álmaink (pl. a család iránti vágy is sokaknál megjelenik).

2024. febr. 19. 15:13
 13/20 anonim ***** válasza:
33%
Nekem csak annyi ugrik be, hogy nem voltak képesek védekezni, mert nyilván nem tervezett volt. Elég nagy balekok, mert a többségnek semmije nincs még ebben a korban és mostmár egy gyereket is el kell tudni tartaniuk legalább 18 évig. De csak maguknak köszönhetik, így jártak.
2024. febr. 19. 15:54
 14/20 anonim ***** válasza:
42%
A nővel meg, akitől a gyerek lett max 30 éves koráig úgyis szakítani fognak, aztán látni se nagyon fogja a gyereket, csak pénzelni.
2024. febr. 19. 15:55
 15/20 A kérdező kommentje:
12# Add fel az álmaid, az való neked :)
2024. febr. 21. 00:49
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

15!

Feladtam, nem lettem rocksztár, pedig 13 évesen úgy elképzeltem...

(Mondjuk nem a gyereknevelés gátolt meg benne.)

2024. febr. 21. 00:54
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Hülye a kérdés.

Mért lenne gyenge jellem egy 23-25 éves apuka?!

Megállt a tudomány

Valószínűleg azért adták fel azokat a ,,nagy álmaikat" mivel megvolt a fontossági sorrend, vagy nem volt reális. Hány éves vagy

2024. ápr. 5. 08:49
 18/20 anonim ***** válasza:
63%

Nekem pontosan fordítva, éppen az erős jellem és a felelősségvállalás ugrik be a fiatal apukákról (és anyukákról). Alapból, a gyerek(ek) normális felnevelése a legnagyobb felelősség, amit el tudok képzelni normális életkörülmények között.

Manapság sok fiatal férfi (és nő is!) csak a bulizáson, az utazáson, fesztiválozáson gondolkodik, vagy csak a konzolt b*sztatja. Hol itt a felelősség és a erős jellem, kérdező? Vagy az utal erős jellemre, hogy valaki 8 órát lenyom egy multinál marketing menedzserként? Hogyan viszonyul ez a felelősségvállaláshoz egy másik emberért?

Akik gyereket vállalnak ilyen korban, nagyon is a szél ellen mennek, aminek pontosan az ilyen barmok az okai, mint a kérdező is, akik felelőtlenségnek tartják a gyerekvállalást, a gyereknevelést, és megszólják az ilyen embereket, akik már fiatalkorban is nagy érettséget mutatnak.

2024. ápr. 5. 10:38
 19/20 anonim ***** válasza:
74%

Na, kérdező, már csak arra lennék kíváncsi, hogy neked milyen óriási világmegváltó álmod van, amit könyörtelenül, és kérlelhetetlenül, minden női manipuláció ellenében tolsz a megvalósítás felé?

xD

2024. ápr. 5. 10:44
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Ha egy 23-25 éves férfi felvállalja az apaságot ahelyett, hogy lelépne, az pont, hogy erős jellemre utal. Nem a könnyebb és önzőbb utat választja.
2024. ápr. 5. 14:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!