Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A 23-25 éves apukákról miért...

A 23-25 éves apukákról miért a gyenje jellem az, ami először beugrik?

Figyelt kérdés

Ezeken a fiatal férfiakon azt látom, hogy gyengék voltak, engedtek az ösztöneiknek, és hagyták magukat manipulálni egy nő által. Mert ugye a nők ilyen korban mindent megtesznek, hogy teherbe essenek.

Aztán akiket így ismerek, a gyerek+ feleség kombó miatt nyilván mind feladták a nagy álmaikat, amikről egész kiskamasz korukban áradoztak.

Nagy életcél, mondhatom :D

febr. 19. 13:29
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
94%
🤔 Oltári nagy marhaságot hordassz itt össze. Kinek jut eszébe? Egyáltalán ki agyal ilyen hülyeségen?
febr. 19. 13:34
 2/20 anonim ***** válasza:
81%
Itt veled van a probléma, nem a 23-25 éves apukákkal. Nem értesz te semmit.
febr. 19. 13:38
 3/20 anonim ***** válasza:
86%

Milyen korban tesznek meg mindent a nők a teherbeesésért? Max. 35 év fölött, ha addig nem sikerül, és kezdenek kifutni az időből, de szerintem a 23-25 éves korosztályra pont nem ez a jellemző, legalábbis az én ismerőseim nagyrésze akkor még a gyerekvállalás alapjainak a megteremtésével voltak elfoglalva...

Ha pedig csak azért akarnak teherbeesni, hogy dolgozni ne kelljen, akkor gondolom az apuka is hozzájuk illő mentalitású észlény, tehát kb. egy koszlott BMV vagy egészhátas oroszlán tetoválás lehetett az a nagy álmuk, amiről le kellett mondani... :)

Szóval kötve hiszem, hogy gyenge jellem lenne egy ilyen apuka, akit akarata ellenére húztak csőbe, inkább a tudatlan és felelőtlen lenne a jelző számomra, ha ész nélkül vágtak bele, mert jó murinak tűnt egy gyerek, vagy elbénázták a védekezést (esetleg szerencsésnek, ha ennyi idős korukra tényleg minden feltétel adott volt ahhoz, hogy racionálisan átgondolva, tervezetten bevállaltak egy gyereket).

febr. 19. 13:38
 4/20 anonim ***** válasza:
52%

A férjem 25 éves, 2 éves a cég, amit ő alapított, tavaly megütötték a 100 millió forintos bevételt. Programozók, úgyhogy a bérek vannak kiadásnak. Van egy házunk, egy autónk (hitellel, de más segítség nélkül), 2 gyönyörű gyerekünk. A barátaival ugyanúgy tartja a kapcsolatot, havonta 1-2x találkozik velük, iszogatnak vagy csinálnak valami értelmeset, egy évben egyszer elmegy fesztiválozni vagy nyaralni velük. Van egy mellékprojektje, ami a gyermekkori álma (szintén programozós), minden nap 5-8-ig azzal foglalkozik, meg hétvégén 4 órát naponta. Amíg azt csinálja, addig én vigyázok a gyerekekre.

Nagyon akartam gyereket (de ő is), imádom a családom, és megteszek mindent, hogy a férjem is meg tudja szerezni a gyerekek mellett is, amit nélkülük meg akart volna.

Nekem erről nem a gyenge jellem jut eszembe, ő az egyik leghihetetlenebb ember, akit ismerek. :) Csak takarítani lusta, de na.

febr. 19. 13:41
 5/20 anonim ***** válasza:
91%
És akkor mi van okos tojás, ha az az álmuk, hogy apák legyenek, és családjuk legyen?
febr. 19. 13:44
 6/20 A kérdező kommentje:

4-es: ez mind nagyon szép és nagyon jó, és őszintén gratulálok hozzá. De Ti a felső 0.01%-ba tartoztok.

A kérdés elsősorban nem erről a kategóriáról szól. Nem mindenkinek hullik az ölébe 25 évesen 100 millió forint, sőt, a legtöbb emberrel ez nem történik meg :)

febr. 19. 14:05
 7/20 anonim ***** válasza:
89%

ha nem akar gyereket, húzhat gumit... Pont ennyibe telik.

Nagy baromság, amit itt összehordtál.

febr. 19. 14:07
 8/20 A kérdező kommentje:

5: Konkrétan az egyik férfinek akit ismerek, nem tartozott a bakancslistájába hogy 25 évesen gyereke lesz. :)

Ezt szóvá is tettem neki finoman, amikor teherbe ejtette az asszonyt. Azóta nem állt velem szóba. Talán fáj az igazság?

Ja, és ő nem csak amolyan kivétel. Nagyon sok ilyen fiatal férfi van.

febr. 19. 14:08
 9/20 anonim ***** válasza:
78%
Fiatal "férfi" ha nem akar gyereket, akkor gumit húz a farkára. Ilyen egyszerű. Más életéhez neked pedig nincs közöd😙
febr. 19. 14:10
 10/20 anonim ***** válasza:
87%
#4 vagyok, nem hullott az ölébe, hanem megdolgozott érte. 17 éves korunk óta együtt vagyunk, mindig is fiatalon akartunk mindketten gyereket. Van, aki ilyen fiatalon akar.
febr. 19. 14:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!