Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A kéthetente itt, kéthetente...

A kéthetente itt, kéthetente ott felállás működik?

Figyelt kérdés
Váláskor ez az apánàl két hétig, anyánál két hétig a gyerek dolog a gyakorlatban működik? Van valakinek tapasztalata?
2024. febr. 17. 06:46
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
51%
Értem. Tehát a szülők vegyenek egy-egy lakást maguknak, plusz egy minimum három szobásat, ahol majd a gyerekkel élnek felváltva. Aha. Ha esetleg gyereket terveznek vállalni az új párjukkal, akkor azt q gyereket majd oké lesz cipelni az a,kor már ugye minimum 4 szobas lakásba.
2024. febr. 18. 15:48
 32/35 anonim ***** válasza:
41%
#30! Ennyi erővel lakhatnak mindannyian egy kommunában az új párokkal együtt, ha már úgyis mindenkinek van külön hálója. Miért is kéne nélkülöznie a gyereknek mindig az egyik szülőt kéthetente? Csak ő számít, nem igaz?😁
2024. febr. 18. 17:03
 33/35 anonim ***** válasza:

32# Inkább csak ő nem számít egy válásnál,maradjunk ebben. :D A szülők élete viszont nagyon is fontos meg a következő gyerekek majd az újabb körből.

Nyilván nem életszerű amit írtam és elnagyított volt szándékosan,de az sem életszerű,hogy a gyerek cuccol két hetente a mi baklövésünk miatt. Nekem ami szimpatikus lenne egy válásnál,ami az ismerősünknél van,a két gyerek egyik héten 4 napot van apánál,3-at anyánál,következő hét fordítva. A köztes időben pedig ugyanúgy találkoznak,suli után anya napjába is vagy bármikor,ha úgy adódik. Eladták a házukat és szándékosan közel vettek egymáshoz mindketten egyet egyet,úgyhogy szimplán át tudnak könnyen sétálni is egymáshoz,ha úgy van. Maximum ezt tudnám elképzelni magamnak is,ha benne lennék egy válásba. Itt mindent a gyerekek köré építettek,mivel nyilván ők a fontosak számukra,ha már elcseszték a válással,nem pedig az újabb kufirc. Szünetekbe meg megbeszéltek szerint csinálták,de totál korrekten működik ez náluk évek óta. Nincs az,hogy két hétig nem látom anyát vagy apát. De le lehet pontozni egyébként,amiért ha már szarul alakult a házasság,akkor a gyerekeimet nézem. 30# voltam

2024. febr. 18. 17:51
 34/35 anonim ***** válasza:

33!

Nyilván azért merült fel a 2 hetente váltás, mert legalább az egyik szülő olyan váltott műszakban dolgozik, ami nem teszi lehetővé a gyakrabban levő valtast

2024. febr. 18. 18:03
 35/35 anonim ***** válasza:
34# Feltételezés ez is. Lehet így van,lehet nincs. Nagyon sokan váltott műszak nélkül is így élnek ám. Nem kell ehhez olyan munkarend. 33# vagyok.
2024. febr. 18. 18:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!