Fogamzásgátlót szedek 6 éve. Múlthéten 7napos szünet után hétvégén a kislányommal korházba kellett mennünk. Nem vittem magammal gyógyszert, párom meg munka miatt nem tudta behozni. 4nap után együttvoltunk. Lehetek terhes? A melleim elég érzékenyek!
Figyelt kérdés
febr. 16. 20:45
21/22 anonim válasza:
Hát...én a férjemmel többször szexeltem megszakítással a tizenx év alatt, egyszer sem lettem terhes.
De ismerek olyat, aki 1 alkalomtól az lett.
Te nem írtad le, hogy volt-e megszakítás vagy befejeztétek...
22/22 anonim válasza:
Ha csak annyiszor 10 forintom lenne, ahany olyan kerdes volt a 10 ev alatt hogy “megujjazott lehetek terhes? Ehetek banant terhesen? Lehet baja a babanak attol hogy meleg vizben furodtem?” stb, akkor en mara mar milliomos lennek. Lehet a 10 ev alatt telitodtek az emberek a faszsagokkal, es megelegeltek a sok hulye kerdest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!