Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Normális,hogy a baba szeme...

Normális,hogy a baba szeme néha nem egyszerre mozog?

Figyelt kérdés
3 hetes, van hogy kancsin néz van hogy a szemgolyója nem egyszerre mozog, egyik itt van a másik ott.
febr. 13. 15:06
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Az én gyerekemnek konkrétan jojoztak a szemei.

Ijesztő volt amikor így összevissza akadozott neki fel, le, egyik ide másik oda.

A férjem úgy megijedt amikor először látta, hogy mentőt akart hívni 🤣🤣🤣🤣

Aztán kinőtte.Ket éves és semmi baja a szemenek.

febr. 13. 21:03
 12/12 anonim ***** válasza:
9# vagyok. 10-es,Szerintem pont azok lettek lepontozva jobban,akik annyit javasoltak nézesse meg azért,3 hetes,elég sok oltásos időpont jön,ahol meg lehet mutatni pl.,és ne a gugliból doktoráljanak le. Szerintem ezzel semmi rosszat nem írt senki,mint ahogy az sem,aki leírta,hogy náluk normális volt. Nálunk is volt olyan probléma,aminél legyintettek,hogy náluk volt,normális,de nálunk sajnos kiderült,hogy nem az. Mindenki válasza hasznos,bár az enyémet frankón lenullázta a gyakori doktor csapata. :D
febr. 13. 21:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!