Ajándék ötletek egy éves kisgyereknek?
Milyen hasznos ajándékot lehet venni első születésnapra,ami nem csak egy két hónapig sláger (ha fél évig jó az már megfelelő),és nem csak kerülgetik a lakásban?
Amit ne: ruha, könyv. Illetve könyv lehet,csak akkor konkrétat javasoljatok. Direkt nem írtam nemet,úgy gondolom, ebben a korban az még annyira nem befolyásoló.
Nalunk pont aktualis lesz hamarosan a tema, little dutch tanuloasztalt kap es adamo junior hintat.
A hinta tuti siker lesz, az asztalban nem vagyok annyira biztos, ez vagy igen vagy nem. Ismerosomeknel bejott, nalunk majd meglatjuk. De nyilvan nem tudod elore megjosolni, gyerekfuggo :D
Szoba jott meg a szivarvanyhinta, de azt inkabb karacsonyra tartogatom, vannak fenntartasaim azzal kapcsolatban, hogy mennyire lehet balesetveszelyes nalunk meg.
Mi most csattogós lepkét adtunk, a szomszéd 2.5 éves és még tolja a jatszótérre.
Mi annak idején fűnyírót műanyag kaptunk. A fiam mai napig játszik vele.
A lányom ilyen Duplót kapott, nagyon szerette:
Persze lehet más, ilyen kicsinek való Duplo is, csomó fajta van. A lányom azóta is nagy Duplo rajongó, és ezeket az elemeket is napi szinten használjuk, azóta persze már bővült a készlet, 3 éves lesz nemsokára.
Kapott még egy játékbabát is, egy 30 cm-eset, azóta is nagy becsben van tartva, és játszik vele, nyilván egyre komplexebb játékokat.
Nem ragnak meg mindent es lehet fertotleniteni is, ami uj jatekoknal se art.
En csak tokeletes allapotuakat vagy olyat szoktam venni, amit ki se bontottak, toredek aron.
Csak a szukos keret miatt mondtam, egyebkent nyilvan mindenki el tudja donteni.
Hat nem mindegy a nem!
Kislányom kap puha babát.tapi könyvet(2000) hangszeres fa jatékok(sinsay 4500)
Forma beliiesztős 2900ft játék telefon (3000)tanulo asztalon gondolkodtam de minden játék amik azon vannak már megvan csak külön.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!