Mennyire gyakori, hogy gyerekszületésnél megromlik a saját szüleinkkel a kapcsolat?
Figyelt kérdés
Amitó megszületett a kisfiam szinte minden rossz szerintük amit csinálunk. Pl.: ne ringassuk, mert hozzászokik (csak így aludt el), rakjam be a kiságyba, ő is így altatott minket, hozzátáplálás kapcsán is sok beszólás, miért nem vezetjük kézen fogva (még nem jár, manapság azt mondják nem tesz jót), stb. Már kedvem sincs sokszor találkozni velük, pedig korábban jó volt a kapcsolatunk. Többször vita is volt már.febr. 8. 18:42
11/11 anonim válasza:
Nekem romlott utána az anyámmal.
Ha valamit nem úgy csinálok, ahogy anno ő, azt teljesen úgy veszi, mintha őt és a nevelését kritizálnám.
Beleszólást mi egyébként nem engedünk, én mindig nagyon nyíltan és egyenesen elmondom, ha kell, hogy a gyerek anyja én vagyok, ezért én döntök. Legtöbbször nem akarja felfogni ezt se, dehát végül kénytelen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!