Földi vezetéknévhez milyen név ajánlott?
Eszter, Izabella, Karina, Szófia, Hajnalka, Hanna, Ilona, Zsófia, Marcella.
Egyik se választ ne írjatok. :)
Szerintem kérdező Te magad sem vagy kibekulve ezzel a vezeteknevvel, ezért is veszed zokon a poént, már bocs.
Egyébként a felsoroltak közül szerintem Karina.
Nekem a Szófia meg az Ilona hangzásban nem illik, a Szófia nem tudom miért nem tetszik a fülemnek (pedig maga a név bejön), viszont az Ilona a két i miatt nehezen kimondható így együtt.
Az Izabella valahogy mégis jobb...
A Marcella név nekem nagyon nem tetszik alapból, de a többi szerintem mind jó, nekem talán az Eszter lenne a személyes kedvencem.
14-azért veszem zokon mert egyből viccel válaszol egy tökre normális kérdésre ami kicsit se vicces.
Nem , nincs bajom a vezetéknévvel sőt..
karina első a listán egyébként :) örülök hogy másnak is tetszik.
A Földi Esztert én nem adnám, mert tényleg “földieper“-szerû hangzása van.
Az i-vel kedzôdôeket nem adnám mert a vezetéknév is i-re végzôdik. Számomra zavaró.
A többibôl a Zsófia tetszik legjobban.
Katalin, Anna, Bettina, Szilvia, Zsuzsanna, Mariann, Anita, Vivien, Réka, Adrienn, Tünde, Alexandra, Csilla, Judit, Andrea, Mónika, Ágnes, Krisztina
Gyakorlatilag elég sok szép név létezik, szerintem bármelyik jó lehet.
Az I-vel kezdődő neveket én kizárnám nagyon összefolyna a vezetéknévvel, pedig szépek azok is.
Én a Földi Karinát választanám
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!