đžMelyik nĂ©v lenne a legjobb?đž
AlĂz, Viola, Petra, DiĂĄna, Lara, Norina, Janka, FlĂłra, Vanessza.
Eötvös vezetéknévhez. :)
AdnĂĄm: AlĂz, FlĂłra
Nem rossz: Viola, Lara, Janka
Nem tetszik: Petra, DiĂĄna, Norina, Vanessza
ViolĂĄval,PetrĂĄval,DiĂĄnĂĄval jĂł
Norinåval nem olyan jó, mint a föntebbiekkel,de egy picivel jobb; mint a Lara.
JankĂĄval - ez nekem nem_tetszik,de teljesen rendben van.Nekem picit "sjankĂĄs",amĂșgy azontĂșl, hogy a Janka nevet pĂłriasnak+kislĂĄnyosnak is talĂĄlom, amikĂ©rt elve nem tetszik ez a keresztnĂ©v, de amĂșgy mondom,rendben van, a "SJanka" meg csak egy kicsit zavarĂł, ha nektek tetszik a keresztnĂ©v, + belefĂ©r a "sjanka", akkor okĂ©s.
LarĂĄval a 'hatĂĄreset'-Ă©s a 'jĂł' között, kicsit olyan "slara"-"sara" (sĂĄr), de ha titeket nem zavar, akkor okĂ© is lehet; akkor mehet a fölsĆ sorba.
FlĂłrĂĄval- nekem tĂșl sok mĂĄssalhangzĂł torlĂłdik SFL, nem jellemes kimondani. VanesszĂĄval ugyanez a helyzet.
Ătvö SalĂz - valami öklendezĆs savanyĂș hal-Ăz
MĂ©gegĂ,hogy NorinĂĄval sem teljesen kĂ©nyelmes kimondani,a LarĂĄnĂĄl csak a slara/sara miatt jobb
Ezek közĂŒl nekem az AlĂz a kedvencem hangzĂĄsra is (msh-ra vĂ©gzĆdĆ vezetĂ©knĂ©v, mgh-val kezdĆdĆ keresztnĂ©v), plusz ez az egyik kedvenc nevem.
A Viola név tetszik. Nincs a konkrét liståmon, de nem rossz.
A Petra nĂ©vvel elfogult vagyok, mivel ez a hĂșgom neve, Ăgy eleve tetszik.
A Diåna tetszik. Eötvös Diåna. Tényleg jó, és kevés Dia van mostanåban szerintem.
Eötvös Lara. Szerintem nem rossz, de az Eötvös vezetéknév mögé szerintem Eötvös Lorånd és Eötvös József utån valami komolyabb keresztnév dukål.
A Norina nevet akkor se fogom szeretni, ha piros hĂł fog esni az Ă©gbĆl. Vagy NĂłra vagy Dorina, de a kettĆ közötti nĂ©vtĆl falnak megyek.
A Janka nĂ©vrĆl az jut eszembe, hogy az eredetileg fĂ©rfi nĂ©v volt, a JĂĄnos becĂ©zĂ©se. Jani, Jancsi, Janka. Ezek utĂĄn nem tudok mĂĄshogy gondolni rĂĄ.
HiĂĄba pontoztĂĄtok le az egyik vĂĄlaszt, vĂĄllalva a rossz %-ot, fĂ©rfiasan bevallom Ă©n is, hogy a FlĂłra nĂ©vrĆl nekem is a hĂŒvelyflĂłra meg a bĂ©lflĂłra meg a Normaflore jut eszembe. Ez van.
A Vanessza nevet szeretem, nekem 2 ismerĆsöm is van ezzel a nĂ©vvel, egyik se cigĂĄny, de ha mĂĄr itt tartunk, szerintem minden egyes nĂ©vvel lehet talĂĄlni cigĂĄnyt. Az Ă©n sulimban minden romĂĄnak magyar neve volt (egy kivĂ©tellel, mert neki hĂ©ber eredetƱ neve van, de az is 100%-ban elfogadott nĂ©v kis hazĂĄnkban mindenki körĂ©ben).
Szerintem összessĂ©gĂ©ben jĂł neveket vĂĄlasztottatok, bĂĄrmelyik lesz is a befutĂł, szĂ©p neve lesz a gyereknek (tekintsĂŒnk el a Norina nĂ©vtĆl, az egyĂ©ni preferencia, hogy nem tetszik).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | SzabĂĄlyzat | Jogi nyilatkozat | AdatvĂ©delem | Cookie beĂĄllĂtĂĄsok | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetĆsĂ©gĂŒnkön!