KezdƑoldal » GyerekvĂĄllalĂĄs, nevelĂ©s » EgyĂ©b kĂ©rdĂ©sek » 🌾Melyik nĂ©v lenne a legjobb?🌾

🌾Melyik nĂ©v lenne a legjobb?🌾

Figyelt kérdés

AlĂ­z, Viola, Petra, DiĂĄna, Lara, Norina, Janka, FlĂłra, Vanessza.

Eötvös vezetéknévhez. :)

febr. 7. 12:22
1 2 3
 11/23 anonim ***** vĂĄlasza:
Nekem alapjåraton nem tetszik a Lara név de Eötvös vezetéknévhez jól illik
febr. 7. 16:25
Hasznos szĂĄmodra ez a vĂĄlasz?
 12/23 anonim ***** vĂĄlasza:
AlĂ­z vagy Janka
febr. 7. 20:23
 13/23 anonim ***** vĂĄlasza:

AdnĂĄm: AlĂ­z, FlĂłra

Nem rossz: Viola, Lara, Janka

Nem tetszik: Petra, DiĂĄna, Norina, Vanessza

febr. 7. 21:55
 14/23 anonim ***** vĂĄlasza:
56%

ViolĂĄval,PetrĂĄval,DiĂĄnĂĄval jĂł

Norinåval nem olyan jó, mint a föntebbiekkel,de egy picivel jobb; mint a Lara.

JankĂĄval - ez nekem nem_tetszik,de teljesen rendben van.Nekem picit "sjankĂĄs",amĂșgy azontĂșl, hogy a Janka nevet pĂłriasnak+kislĂĄnyosnak is talĂĄlom, amikĂ©rt elve nem tetszik ez a keresztnĂ©v, de amĂșgy mondom,rendben van, a "SJanka" meg csak egy kicsit zavarĂł, ha nektek tetszik a keresztnĂ©v, + belefĂ©r a "sjanka", akkor okĂ©s.

LarĂĄval a 'hatĂĄreset'-Ă©s a 'jĂł' között, kicsit olyan "slara"-"sara" (sĂĄr), de ha titeket nem zavar, akkor okĂ© is lehet; akkor mehet a fölsƑ sorba.

FlĂłrĂĄval- nekem tĂșl sok mĂĄssalhangzĂł torlĂłdik SFL, nem jellemes kimondani. VanesszĂĄval ugyanez a helyzet.

Ötvö SalĂ­z - valami öklendezƑs savanyĂș hal-Ă­z

Mégegí,hogy Norinåval sem teljesen kényelmes kimondani,a Larånål csak a slara/sara miatt jobb

febr. 8. 10:54
 15/23 anonim ***** vĂĄlasza:
*nem kellemes nem jellemes helyett
febr. 8. 10:56
 16/23 anonim ***** vĂĄlasza:
53%
Viola,NĂłra
febr. 8. 13:21
 17/23 anonim ***** vĂĄlasza:
100%

Ezek közĂŒl nekem az AlĂ­z a kedvencem hangzĂĄsra is (msh-ra vĂ©gzƑdƑ vezetĂ©knĂ©v, mgh-val kezdƑdƑ keresztnĂ©v), plusz ez az egyik kedvenc nevem.

A Viola név tetszik. Nincs a konkrét liståmon, de nem rossz.

A Petra nĂ©vvel elfogult vagyok, mivel ez a hĂșgom neve, Ă­gy eleve tetszik.

A Diåna tetszik. Eötvös Diåna. Tényleg jó, és kevés Dia van mostanåban szerintem.

Eötvös Lara. Szerintem nem rossz, de az Eötvös vezetéknév mögé szerintem Eötvös Lorånd és Eötvös József utån valami komolyabb keresztnév dukål.

A Norina nevet akkor se fogom szeretni, ha piros hĂł fog esni az Ă©gbƑl. Vagy NĂłra vagy Dorina, de a kettƑ közötti nĂ©vtƑl falnak megyek.

A Janka nĂ©vrƑl az jut eszembe, hogy az eredetileg fĂ©rfi nĂ©v volt, a JĂĄnos becĂ©zĂ©se. Jani, Jancsi, Janka. Ezek utĂĄn nem tudok mĂĄshogy gondolni rĂĄ.

HiĂĄba pontoztĂĄtok le az egyik vĂĄlaszt, vĂĄllalva a rossz %-ot, fĂ©rfiasan bevallom Ă©n is, hogy a FlĂłra nĂ©vrƑl nekem is a hĂŒvelyflĂłra meg a bĂ©lflĂłra meg a Normaflore jut eszembe. Ez van.

A Vanessza nevet szeretem, nekem 2 ismerƑsöm is van ezzel a nĂ©vvel, egyik se cigĂĄny, de ha mĂĄr itt tartunk, szerintem minden egyes nĂ©vvel lehet talĂĄlni cigĂĄnyt. Az Ă©n sulimban minden romĂĄnak magyar neve volt (egy kivĂ©tellel, mert neki hĂ©ber eredetƱ neve van, de az is 100%-ban elfogadott nĂ©v kis hazĂĄnkban mindenki körĂ©ben).

Szerintem összessĂ©gĂ©ben jĂł neveket vĂĄlasztottatok, bĂĄrmelyik lesz is a befutĂł, szĂ©p neve lesz a gyereknek (tekintsĂŒnk el a Norina nĂ©vtƑl, az egyĂ©ni preferencia, hogy nem tetszik).

febr. 8. 23:28
 18/23 anonim ***** vĂĄlasza:
AlĂ­z vagy FlĂłra
febr. 9. 21:36
 19/23 anonim ***** vĂĄlasza:
Alíz, az jól hangzik a vezetéknévhez!:)
febr. 10. 10:10
 20/23 anonim ***** vĂĄlasza:
Viola, Petra, DiĂĄna Ă©s FlĂłra hangzik jĂłl a vezetĂ©knĂ©vvel szerintem. Az AlĂ­z mĂ©g nem rossz, a Janka nekem mint nĂ©v nem tetszik, akkor inkĂĄbb Bianka, a Lara Ă©s Norina meg szerintem idegenes, felkapott divatnĂ©v, maximum a leggyakoribb vezetĂ©kneveknĂ©l nem hangzik tĂșl soknak (pl. egy TĂłth vagy KovĂĄcs vagy Kiss mellett).
febr. 26. 13:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabålyzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beållítåsok | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenƑ anyagok nem minƑsĂŒlnek szerkesztƑi tartalomnak, elƑzetes ellenƑrzĂ©sen nem esnek ĂĄt, az ĂŒzemeltetƑ vĂ©lemĂ©nyĂ©t nem tĂŒkrözik.
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetƑsĂ©gĂŒnkön!