đžMelyik nĂ©v lenne a legjobb?đž
Figyelt kérdés
AlĂz, Viola, Petra, DiĂĄna, Lara, Norina, Janka, FlĂłra, Vanessza.
Eötvös vezetéknévhez. :)
febr. 7. 12:22
1/23 anonim vĂĄlasza:
nekem a Flóra és a Petra tetszik a legjobban, de hangzåsra szerintem az összes megy a vezetéknévhez.
2/23 anonim vĂĄlasza:
Nekem a FlĂłra a kedvenc lĂĄnynevem, Ăgy azt mondanĂĄm.
De a Lara, Norina kivételével az összes jó lehet.
AlĂz Ă©s Janka mostanĂĄban (felĂ©nk legalĂĄbbis) ritka, Ăgy lehet, hogy ebbĆl a kettĆbĆl vĂĄlasztanĂ©k, ha a FlĂłrĂĄt nem veszem figyelembe.
4/23 anonim vĂĄlasza:
Mind jĂłl hangzik a vezetĂ©knĂ©vvel. Nekem a FlĂłra a kedvenc nevem, Ăgy azt adnĂĄm. :) Amit ebbĆl soha, az a Vanessza, mifelĂ©nk elĂ©g kisebbsĂ©gi Ăze van. A többi tök jĂł.
7/23 anonim vĂĄlasza:
Ha csak ezek közĂŒl lehet vĂĄlasztani, akkor a DiĂĄna Ă©s FlĂłra.
A kedvenceim a Fruzsina és a Rebeka, de ehhez a vezetéknévhez nem igazån illenek.
8/23 anonim vĂĄlasza:
Janka! Ritka Ă©s szep. DiĂĄna is szĂ©p,illetve a Viola is, csak ezekkel annyi a bajom,hogy mindkĂ©t nevƱ egyĂ©nt ismerek,Ă©s egyiket sem csipem annyira..Ăgy ez befolyĂĄsol. A többi felsorolt nĂ©v nem tetszik.
10/23 anonim vĂĄlasza:
Biztos belĂ©m lesz ĂĄllĂtva a vasvilla,de a FlĂłra nĂ©vrĆl nekem mindig a hĂŒvelyflĂłra vagy a bĂ©lflĂłra jut eszembe. Ez van.đ€·đ»ââïž
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | SzabĂĄlyzat | Jogi nyilatkozat | AdatvĂ©delem | Cookie beĂĄllĂtĂĄsok | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenĆ anyagok nem minĆsĂŒlnek szerkesztĆi tartalomnak, elĆzetes ellenĆrzĂ©sen nem esnek ĂĄt, az ĂŒzemeltetĆ vĂ©lemĂ©nyĂ©t nem tĂŒkrözik.
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetĆsĂ©gĂŒnkön!
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetĆsĂ©gĂŒnkön!