Melyik a kedvenc nevetek ezek közül? Melyik a legjobb? (2. rész)
Nekünk a lányunk Lilien. Amúgy Theodora (Dóra) lett volna, de mikor bejelentettük anyósom kiborult.
Még a Jázmin is tetszik. Szerintem mindhárom szép.
Utolsó, mit számít hogy anyós kiborult e vagy sem? A te gyereked lesz vagy az övé?
Ha nekem tetszik egy név, akkor azt adom. Akkor is ha anyósnak az nem tetszik.
#2 Olyan erősen tiltakozott hetekig, hogy a végén már a férjem is bizonytalan volt, hogy jó lesz-e a név.
Nekem meg mindegy volt melyik, a férjem választotta a listánkból az elsőt is, a második is tetszett mindkettőnknek (annyi, hogy így sajnos a szüli és a névnapja is nyáron van, tanítási szünetben), de azért elhiheted elég sokáig gondolkodtam rajta, hogy mégis a Theodora-t kellene adni, csak azért, hogy “ne az legyen amit anyósom akar”. Végül viszont úgy voltam vele, hogy az senkinek nem jó, ha a gyerek apja is bizonytalan a nevében, anyósom meg közölte, hogy a Theodora minden becézése szörnyű és ezért nem fogja soha semmi hasonlón szólítani a gyereket (amúgy jó volt előtte a viszony, azóta más miatt is kevésbé az), szóval nem ragaszkodtam hozzá.
Lili bár így nekem rövid.
Johanna. Nem a legjobb de egészjó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!