Mi lenne a helyes?
Figyelt kérdés
A munkám miatt heti 4-5 napot egyedül maradna otthon a fiam (17) éjszakára is. Az apjával elváltunk, de tartjuk a kapcsolatot, ő abban a városban lakik, ahol mi is. Anyám szerint új munkát kellene keresnem, és nem kellene magára hagynom a gyereket. De én szeretem a munkámat, mellette iskolába is járok, ezt pl. egy új helyen nem biztos hogy tolerálnák. Panelban lakunk, olyan nagy veszélyforrás nincs… Nem tudom mi tévő legyek…febr. 6. 18:37
11/14 Inike válasza:
Őszintén szólva, szerintem még lehet élvez is! Emellett pedig csak jót tesz, hogy önállóságot tanul és kicsit magáról kell gondoskodnia!
Szülői/nagyszülői nyomás és a régi normák borzasztóak! Még nem tudom, hogy lehet elengedni őket...
1 fontos, hogy legyenek lefektetve szabályok, hogy biztonságban legyen és ne csináljon butaságot.
12/14 anonim válasza:
Ugye ez vicc? 17 éves, nem 5.
Én 6 éves koromtól egyedül jártam suliba, 9-10 èvesen már főztem magamra ahogy hazaértem suliból, leckét írtam, némi házimunkát csináltam zsebpénzért, semmi bajom nem volt egyedül, a szüleim dolgoztak, hogy legyen mit ennünk, nem értek rá pátyolgatni és nem is kellett. Önállóságra neveltek.
13/14 A kérdező kommentje:
Természetesen megkérdeztem a gyereket, és támogat, azt mondta nem gond.
febr. 7. 05:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!