Mit kezdhetek vele?
Szülés után szoptatás alatt a fiam az egyik mellem kérte csak...
Így totál felemás lett a két mellem.
Kb 1-2kosár méret.. nagyon zavaró.
Mit csináljak hogy ne legyen ilyen szembe tűnő pólóban? Nagyon látszik...
(Beavatkozás nem jöhet szóba)
Melltartó betét.
Amúgy meg simán csak fordítva kellett volna anno mellre tenni és azt is elfogadta volna
1# Imádom az ilyen okosságokat. :D
Nem lehet, hogy alapból nem volt egyforma a két melled? Nálam is nehezebb fogadta el anno a balt, mert a bimbóim nem voltak teljesen egyformák, a bal kicsit laposabb, már-már befelefordulóbb volt, nehezebben tudta úgy bekapni, hogy hatékonyan szívni tudja. Szoptatási tanácsadó segített.
Azért egy-két szám nagyon sok, ennyit szimplán a szoptatásnak nem kéne változtatnia. Ha műtét nem jöhet szóba, akkor melltartó és melltartó betét a kisebb alá.
"Imádom az ilyen okosságokat. :D"
Imádom a hozzád hasonló okosokat. Minden gyereket lehet mindkét mellből szoptatni.
5# Igen, lehet. De ha anatómiai akadályok vannak és egy nő nem kér segítséget, akkor nem biztos, hogy rájön hogyan. Én sem jöttem volna rá, ha nem segít szoptatási tanácsadó (már a kórházban sem segített senki és a védőnő is legyintett, hogy majd menni fog az). Valaki nem is tudja hova fordulhatna, vagy nem tud erre hirtelen 12-18 ezer forintot áldozni, de azt is eltudom képzelni, hogy sokan még mindig szégyellnek segítséget kérni.
A kérdező már nem arra keres megoldást, hogy miért nem tudott két mellből szoptatni, hanem a következményére. Ehhez képest szerintem te okoskodtál ide látatlanban, hogy szerinted mit kellett volna csinálnia. :)
6,
Amúgy konkrétan csak segítséget nyújtottam, de ne zavarjon. Ha lesz másik gyerek, eszébe fog jutni, hogy megprobalja. Puszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!