Mit kezdhetek vele?

Figyelt kérdés

Szülés után szoptatás alatt a fiam az egyik mellem kérte csak...

Így totál felemás lett a két mellem.

Kb 1-2kosár méret.. nagyon zavaró.

Mit csináljak hogy ne legyen ilyen szembe tűnő pólóban? Nagyon látszik...

(Beavatkozás nem jöhet szóba)

febr. 5. 10:55
 1/7 anonim ***** válasza:
79%

Melltartó betét.

Amúgy meg simán csak fordítva kellett volna anno mellre tenni és azt is elfogadta volna

febr. 5. 11:05
 2/7 A kérdező kommentje:
Hogy érted hogy fordítva?
febr. 5. 12:29
 3/7 anonim ***** válasza:
Mondjuk a bal melledet preferálja a gyerek. Gondolom a bal karodra fektetted a fejét és úgy szoptattad. Ha a jobb tenyeredben tartod a fejét és teste a jobb karon fekszik, akkor a jobb melléd is kb úgy esik számára, mint az eredeti testhelyzetben a bal.
febr. 5. 12:48
 4/7 anonim ***** válasza:

1# Imádom az ilyen okosságokat. :D

Nem lehet, hogy alapból nem volt egyforma a két melled? Nálam is nehezebb fogadta el anno a balt, mert a bimbóim nem voltak teljesen egyformák, a bal kicsit laposabb, már-már befelefordulóbb volt, nehezebben tudta úgy bekapni, hogy hatékonyan szívni tudja. Szoptatási tanácsadó segített.

Azért egy-két szám nagyon sok, ennyit szimplán a szoptatásnak nem kéne változtatnia. Ha műtét nem jöhet szóba, akkor melltartó és melltartó betét a kisebb alá.

febr. 5. 13:23
 5/7 anonim ***** válasza:

"Imádom az ilyen okosságokat. :D"

Imádom a hozzád hasonló okosokat. Minden gyereket lehet mindkét mellből szoptatni.

febr. 5. 13:44
 6/7 anonim ***** válasza:

5# Igen, lehet. De ha anatómiai akadályok vannak és egy nő nem kér segítséget, akkor nem biztos, hogy rájön hogyan. Én sem jöttem volna rá, ha nem segít szoptatási tanácsadó (már a kórházban sem segített senki és a védőnő is legyintett, hogy majd menni fog az). Valaki nem is tudja hova fordulhatna, vagy nem tud erre hirtelen 12-18 ezer forintot áldozni, de azt is eltudom képzelni, hogy sokan még mindig szégyellnek segítséget kérni.

A kérdező már nem arra keres megoldást, hogy miért nem tudott két mellből szoptatni, hanem a következményére. Ehhez képest szerintem te okoskodtál ide látatlanban, hogy szerinted mit kellett volna csinálnia. :)

febr. 5. 14:40
 7/7 anonim ***** válasza:

6,

Amúgy konkrétan csak segítséget nyújtottam, de ne zavarjon. Ha lesz másik gyerek, eszébe fog jutni, hogy megprobalja. Puszi

febr. 5. 14:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!