Terhesen mihez kezdhetek?
18 hetes terhes vagyok a fiam ovis. Jelenleg nem dolgozok, de szeretnék valamibe bele kezdeni mert meg öl az unalom. Minden napom szinte egyforma, ovi, bolt főzés takarítás ovi játszótér esti dolgok. De úgy érzem ezek mellett akár itthon tudnék kihez kezdeni.
Nézegettem online tanfolyamokat itthoni munkákat és egyik se vált be szinte mint ilyen eladós jutalékos hülyeség (aki ismeri tudja).
Ha fizetős tanfolyamra mennék pedig jó lenne valami olyan amivel fel is vesznek később.
A párom örül, hogy itthon vagyok, szerencsére nem a pénz a gond, hanem, hogy így sose lesz munkahelyem mert nincs nagyon sok tapasztalatom sem.
Van érettségim plusz ékszerkészítő végzettségű, de ez utóbbiba nem igazán tudom már magam elképzelni...
Vay okj képzés
De arról erre a félévre lecsúsztál
A tanulás nagyon jó dolog.
Én is itthon vagyok terhesen, már nem dolgozom, belevágtam az angol nyelvbe.
Ezen kívül hobbiból varrok, most elsősorban a picinek különféle dolgokat. Hímezek terítőket, falvédőket, csinosítom a lakást, el is szoktam adni egy-két "alkotást", és van, hogy rendelésre csinálok.
Ezen kívül most vadászok egy közeli daloskört, mert újra szeretnék énekelni, most van rá időm ezekben az években.
A nyelvtanulást azért is ajánlom, mert otthon is tudod csinálni, nagyon sokat segítenek a feliratos filmek pl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!