A gyerekedért lennél prostituált?
Figyelt kérdés
Ha az a veszély fenyegetne, hogy utcára kerülsz, meg nem tudnád őt miből eltartani. Bevállalnád ilyen esetben?2024. jan. 29. 20:21
41/44 anonim válasza:
Utolso,38as vagyok,negyven eves csaladanya vagyok 2 gyerekkel,koztisztviselo,nem lettem rablo,gyilkos tolvaj sem. Ez egx elmeleti kerdes volt.:)
De a gyerekemert az eletem adnam,nem ugy mint a sok onzo ember. Te is az a fajta lehetsz ako beperli a gyereket, lakbert ker tole,vagy kitagadja az oroksegbol. Ez a fajta hozzaallas jon le abbol,h nem a gyerek a fontos,hanem te magad. Ha gaz van ki nem szarja le a buszkeseget. Jah az onzo emberek.
42/44 anonim válasza:
Az "életemet adnám" és az "embert ölnék" azért egy cseppet különbözik.
43/44 anonim válasza:
#38 "még ölnék is érte".
Ha egy ösztönlény vagy, egészségedre.
Nem "ölünk" senkiért sem, ha baj van, bízzuk csak a bűnüldöző szervekre, de leginkább vigyázzunk rá, és neveljük a saját gyerekünket!
44/44 anonim válasza:
Jah szoval atadod a gyereked olyam esetben a rendorsegnek. Hat grarulalok. En meg nem tennem. Ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!