A gyerekedért lennél prostituált?
Az alapján, hogy mennyit fizettem már takarítóknak és ebből mennyi volt, aki tényleg képes volt takarítani, szerintem mindig van b opció.
Nekem egy barátom volt szorult helyzetben, bement az egyik kórházba, kb másnap ott dolgozott takarítóként. Igen, a véres fosos hányást kellett elpucolni, meg olyan undorító dolgokat, hogy csak pislogott, de átmenetileg megszorult. Szóval szerintem takarítani tudnék. Inkább, minthogy eladjam a testem.
Barátnőm hres, árufeltöltőket meg ilyen egyszerű munkákra keres embert, és csak olyanok jelentkeznek, akik a nevüket alig tudják kimondani, és felveszik őket. Ne mondja már nekem senki, hogy egyik nap még kényelmes körülmények között él valaki, tartalékokkal és vésztervekkel, másnap meg pusztabasznád alsón ébred, aminek a 150 kmes körzetében lovaskocsi se jár, egymaga 3 gyerekkel, és hirtelen meglepődik, hogy na hát akkor most már csak az marad, hogy kva legyek.
Az ilyen szomorú sorsok nem 2 nap alatt teremnek, csak szeretik ezzel vigasztalni magukat, de a gazdagabb réteg jellemzően tanultabb, mert több a lehetőségük van, és pontosan ezért szokott lenni vész tervük is. Csak ezt nem érti az, akinek az egész élete mindig csak egyik napról a másikra való túlélésről szólt.
Egyébként szerintem is mindig van B terv. Írtam, hogy külföld! Az is egy opció!
A leghülyébbet is tárt karokkal várják kint mosogatni, takarítani, felszolgálni, árut feltölteni, pultozni, csomagolni, mindent is csinálni, és ott nem 170-200 ezerrel szúrják ki a szemedet!
Úgyhogy ez a qrvulás szerintem legtöbbünknél nem realizálódna, még végszükség esetén sem.
Ha háború lenne, éhínség akkor se mert ez elv.
Soha pénzért nem sexelnék , max a dubajozós ringyók
38# na ezekből lesznek a bűnözők az ilyen gondolkodasuakból.
Vannak akiket embernek neveltek es az allati módra nem állnának át semmilyen félelem árán sem.
Van akinek van tartásuk, olyan mint a spártaiak/és a szekelyek amikor harcoltak 200an ezer ellen.
Van akiket így neveltek es soha semmiért nem adnák fel.
Nem lopnának nem ölnének akkor sem ha. Hanem megkeresik a megfelelő utat.
Nem kutyának neveltek , vagy valamely állatnak hogy ösztönösen cselekedjek.
Hanem EMBERNEK
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!