Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A gyerekedért lennél prostituált?

A gyerekedért lennél prostituált?

Figyelt kérdés
Ha az a veszély fenyegetne, hogy utcára kerülsz, meg nem tudnád őt miből eltartani. Bevállalnád ilyen esetben?

jan. 29. 20:21
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
87%

Az alapján, hogy mennyit fizettem már takarítóknak és ebből mennyi volt, aki tényleg képes volt takarítani, szerintem mindig van b opció.

Nekem egy barátom volt szorult helyzetben, bement az egyik kórházba, kb másnap ott dolgozott takarítóként. Igen, a véres fosos hányást kellett elpucolni, meg olyan undorító dolgokat, hogy csak pislogott, de átmenetileg megszorult. Szóval szerintem takarítani tudnék. Inkább, minthogy eladjam a testem.

Barátnőm hres, árufeltöltőket meg ilyen egyszerű munkákra keres embert, és csak olyanok jelentkeznek, akik a nevüket alig tudják kimondani, és felveszik őket. Ne mondja már nekem senki, hogy egyik nap még kényelmes körülmények között él valaki, tartalékokkal és vésztervekkel, másnap meg pusztabasznád alsón ébred, aminek a 150 kmes körzetében lovaskocsi se jár, egymaga 3 gyerekkel, és hirtelen meglepődik, hogy na hát akkor most már csak az marad, hogy kva legyek.

Az ilyen szomorú sorsok nem 2 nap alatt teremnek, csak szeretik ezzel vigasztalni magukat, de a gazdagabb réteg jellemzően tanultabb, mert több a lehetőségük van, és pontosan ezért szokott lenni vész tervük is. Csak ezt nem érti az, akinek az egész élete mindig csak egyik napról a másikra való túlélésről szólt.

máj. 1. 18:07
 32/44 anonim ***** válasza:
67%

Egyébként szerintem is mindig van B terv. Írtam, hogy külföld! Az is egy opció!

A leghülyébbet is tárt karokkal várják kint mosogatni, takarítani, felszolgálni, árut feltölteni, pultozni, csomagolni, mindent is csinálni, és ott nem 170-200 ezerrel szúrják ki a szemedet!

Úgyhogy ez a qrvulás szerintem legtöbbünknél nem realizálódna, még végszükség esetén sem.

máj. 1. 18:55
 33/44 anonim ***** válasza:
75%
Nem, mert a fő dolog amit a gyerekemnek adni akarok az a tisztesség, méltóság, becsület. És a prosti ennek az ellentéte.
máj. 1. 20:10
 34/44 anonim ***** válasza:
49%

Ha háború lenne, éhínség akkor se mert ez elv.

Soha pénzért nem sexelnék , max a dubajozós ringyók

máj. 1. 20:15
 35/44 anonim ***** válasza:
20%
Igen lennék. Érte megtenném.
máj. 1. 20:18
 36/44 anonim ***** válasza:
82%
Nem. Gyerektõl függetlenül, alkalmatlan lennék rá. Olyan erõs a garatreflexem, hogy szopni se tudok rendesen, mert behányok. Pedig az most már mindenki szerint "alap" ugye. Fizikailag képtelen lennék ezt csinálni naponta, és még úgy tenni, mint aki élvezi.
máj. 2. 03:30
 37/44 anonim ***** válasza:
100%
Soha.
máj. 2. 11:03
 38/44 anonim ***** válasza:
23%
Itt ez volt a kerdes h a gyerekedert megtenned-e? Nem,az hogy szretned-e? Gyerekert mindent,még olnek is erte. Nemhogy szexelni. Nevetseges
máj. 2. 16:33
 39/44 anonim ***** válasza:
100%
Nem tenném meg.
máj. 2. 18:18
 40/44 anonim ***** válasza:
100%

38# na ezekből lesznek a bűnözők az ilyen gondolkodasuakból.

Vannak akiket embernek neveltek es az allati módra nem állnának át semmilyen félelem árán sem.

Van akinek van tartásuk, olyan mint a spártaiak/és a szekelyek amikor harcoltak 200an ezer ellen.

Van akiket így neveltek es soha semmiért nem adnák fel.

Nem lopnának nem ölnének akkor sem ha. Hanem megkeresik a megfelelő utat.

Nem kutyának neveltek , vagy valamely állatnak hogy ösztönösen cselekedjek.

Hanem EMBERNEK

máj. 4. 08:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!