Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A gyerekedért lennél prostituált?

A gyerekedért lennél prostituált?

Figyelt kérdés
Ha az a veszély fenyegetne, hogy utcára kerülsz, meg nem tudnád őt miből eltartani. Bevállalnád ilyen esetben?

jan. 29. 20:21
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Mondjuk ahogy kinézek 1 kuncsaftom sem lenne 😅
jan. 29. 21:35
 12/44 anonim ***** válasza:
24%

igen, mert csak is otthon lehet, mindjárt a gyerek ágyába

jan. 29. 21:45
 13/44 anonim ***** válasza:
69%
Tehát akkor kuncsafthoz el tudsz járni a zsákfaluból ovi mellett, csak dolgozni nem. Értem én.😉
jan. 29. 22:02
 14/44 anonim ***** válasza:
85%

Hát bármi mást előbb csinálnék, akár a körülményekből feladva is. Én is szeretném azt hinni, hogy mindig van más megoldás, de a kérdés kedvéért tegyük fel, hogy abszolút nincs. Akkor igen, lennék.

De ha nagyon szerényen valahogy meg tudnánk élni, akkor inkább nagyon szerényen élnénk.

jan. 29. 22:04
 15/44 anonim ***** válasza:
68%

Szerintem pedig igenis mindig van más lehetőség. Írja valaki, hogy magas lóról könnyű nagyot esni, de könnyű erre a kèrdésre igent is mondani mindaddig, míg ki nem sül, hogy nem jól szituált üzletemberek penthouseában kell rázni, hanem lehet kiállni vmelyik forgalmas mellékútra, azt a büdös, gombás lábú, gyászkeretes körmű fogatlan kamionsofőr túrós farkát szopni és örömmel nyelni is. Mindjàrt nem olyan egyértelmű, nem igaz?

Igenis számba kell venni az egyéb lehetőségeket. Pl nagyszülőnél ott hagyni addig, amíg egyenesbe nem jön az ember megint. Zsákfaluból el is lehet jönni, átmenetileg vannak anyaotthonok is, önkormányzat is szokott ilyenkor segíteni, nem minden munkához kell reggel 6-tól este 8-ig dolgozni. Én hónapokig kerestem takarítónőt pl, végül egy cég jár ki hozzánk, ahol egyébiránt pont ilyen GYESen lévő anyukák dolgoznak, váltják egymás, ki mikor ér rá. Nem, egyiptomi all inclusive nyaralás nem lesz belőle, de a csekk be lesz fizetve, a gyereknek is jut rendes étel és ruha is, amíg valami jobb nem akad.

Imádom a gyerekem, nem tudnék nélküle élni. De mivel erre a kérdésre olyan élethelyzetbe kéne beleképzelni magam, ahova eleve születni kell, vagy legalábbis közel lenni hozzá, így nem tudok nem úgy válaszolni, ahogy fentebb is tettem.

jan. 29. 22:15
 16/44 anonim ***** válasza:
88%

Nem hiszek benne, hogy van az a szitu, mikor ez az egyetlen járható út. Ilyen a filmekben, könyvekben van.

A valóságban csak könnyebbik út azok számára, akik rendes munkát is vállalhatnának.

A mélyszegénységiek közül sok lányból lesz prosti, de láthatóan az aranyfukszos strici kanjuk Mercijére, Audijára keresnek a szerencsétlenek, nem azért, mert jaaaj, éhen halna a gyerek

jan. 30. 07:33
 17/44 anonim ***** válasza:
100%
Lehet én értelmezem rosszul. Azt gondolom ez egy elméleti kérdés. Nincs más opció, csak az, hogy elmegyek qurvanak vagy éhen halunk, ebben az esetben igen bevállalnám.
jan. 30. 08:16
 18/44 anonim ***** válasza:
61%

Vannak, akik a valóságban is ezzel magyarázzák, holott nagyon jól tudják ők is, hogy nem igaz.

jan. 30. 16:40
 19/44 anonim ***** válasza:
63%

Eleve nem kell a semmire szülni, és nem lesz ilyen gond.

Amúgy nem.

Ha szar, menne rokonokhoz vagy átmenetileg állami gondozásba, de hogy nem nyúlnának hozzám idegen férfiak az is fix. Meg hol? :D Érted, ott a gyerek, majd mellett dgatom magam? És ha az egyik pasi rákíván? - igen, létező dolog.

Megvédem a gyereket, ergo nem szolgáltatom ki idegen férfiaknak.

jan. 30. 17:05
 20/44 anonim ***** válasza:
18%

"átmenetileg állami gondozásba, de hogy nem nyúlnának hozzám idegen férfiak az is fix"

ez komoly??? inkább beadod a gyereked a zaciba, hogy ott belenyomják a fejét a wc-be beavatásként, mint hogy anyuci testéhez valaki hozzányúljon?

azigen...

jan. 30. 18:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!