Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért kötekszenek itt egymássa...

Miért kötekszenek itt egymással az anyukák?

Figyelt kérdés
Nem értem. Csomó olyan kérdés van, aminek csak az a lényege, hogy jól össze lehessen veszni. Vagy van, hogy valaki feltesz egy normális kérdést, érkezik rá egy segítő szándékú válasz, aztán jön valaki és elmondja minden idiótának azt, aki normális választ adott. Szoktam olvasni a többi témakört is, tudom, hogy ott is jelen van ez, de itt nagyon, és olyan ordenáré módon tudnak írogatni egymásnak az anyukák. Miért van ez?
2009. jan. 3. 23:30
 1/5 anonim ***** válasza:
51%
mert mindenki a saját elveit tatja jnak s a saját nevelési módszerét...s ezt akarja javasolni.....de ze most miért fontos??
2009. jan. 3. 23:35
 2/5 anonim ***** válasza:
87%

szia ez azért van, mert mindenki okosabbnak érzi magát a másiknál. Én is szembesültem ezzel. Megírtam a véleményem, tapasztalataim, és le lettem pontozva. Ez van.

Főleg olyanok okoskodnak, akik még nem szültek, vagy terhesek, holott mi, akik már átestünk ezeken a dolgokon, jobban tudjuk.

2 gyerekes

2009. jan. 3. 23:35
 3/5 anonim ***** válasza:
81%
Mert általában nem vagyunk kultúremberek mi magyarok. Nézd meg a közéletet. Idehaza nincs nyitottsága az embereknek ahhoz, hogy tolerálják, hogy egyszerűen nem vagyunk egyformák. Nincs abszolút igazság, ugyanakkor lehet többeknek is igaza, ha teljesen eltérő választ adnak ugyanarra a problémára. A korlátoltság jele, ha valaki nem veszi tudomásul, hogy azonos kiindulópontból ugyanaz a cél többféle úton is elérhető.
2009. jan. 4. 12:02
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
nagyon sokszor jártam ugy mint a második hozzászóló. csak nem értem akkor miért nem csak a kérdező pontozhat? jobb lenne. de egyébként meg tojok a pontokra csak idegesítő amikor ordító baromságokat irnak egyesek.
2009. jan. 4. 12:42
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom mert mindenki okosabb a másiknál....és sajnos nincs jobb dolguk.Pedig én ha kérdezek valamit,azért teszem,mert nemtudom hogyan mit tegyek és segítséget várok,nem azt hogy összezavarjanak.
2009. jan. 4. 13:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!