Milyen babaváró csomagok vannak? Ki milyet igényelt? Mit kérnek hozzá? Miket tartalmaznak? Melyik éri meg?
Dm-es, mulleres es promoboxra jelentkeztem, mert nalunk csak ezek voltak az elerhetoek. A dm akkor egy cumisuveget adott, a mulleres egy pelenkazo nesszeszert, a promoboxban meg termekmintak voltak.
En a mulleresnek orultem a legjobban, a mai napig hasznaljuk 8 hos kisfiammal.
Azt tudom, hogy az alma patikanak is van valami csomagja, amit ott kell atvenni, illetve a minimanonak. Csak a minimanos az sorsolas alapjan megy facebookon, en nem jutottam be, de abban pl jo cuccok voltak, amikor en neztem.
Valtozo, hogy mit kernek, altalaban az adataidat.
Szia! Nálam folyamatban van a beszerzésük. Dm-es már sajnos nincs, helyette a Rossmannban tudod átvenni a baba-mama tudakozós csomagot. Ebben egy MAM című volt, néhány termékminta szülés utánra illetve kuponok, reklámok.
Amiket még nem vettem át:
•promobox - Alma patika/Rossmann
• Müller
• Mini-Manó: ez sorsolásos, de Pesten az üzletükben is át lehet venni, így nem kell megvárni amíg kisorsolnak
• pelenka.hu - itt bizonyos időszakonként lehet regisztrálni és az első X jelentkezőnek küldik ki postaköltség ellenében. 2.490Ft a pk, így én ezt még megfontolom.
Szules elott, de van egy, amit a korhazban tudsz igenyelni es akkor kapod meg. Talan ez a promobox? Ezt nem tudom mar.
Illetve a mulleres sokszor keszlethianyos, az van, hogy szules utanra csuszik valakinek. En pl pont szules elott 1 nappal mentem erte :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!