A védőnök azok tb alapon látnak el? Akkor is ellátnak ha az embernek nincs tb-je?
Elvileg az ellátásra jogosult vagy akkor is, ha nincsen tb-d, de később tb tartozásként ki fogják neked számlázni.
Amúgy annyira gáz anyagi helyzetben vagy, hogy a havi tb illetmény kifizetése is gondot jelent, ami 10 ezer alatt van, akkor nem kellene gyereket vállalnod, mert ennél sokkal többet fogsz fizetni minden egyes hónapban...
Szerintem nem kioktatást kért.
Lehet csak most költözött haza külföldröl és még folyamatban a tb.
Nekem is volt egy pár hét mire elrendeztem mindent.
Rendben köszönöm mindenkinek.
Alapból magán orvoshoz járok mert az sztkban rosszak a tapasztalataim, csak védőnőhöz nem járok magánba nem is tudom hogy lehet e meg feleslegesnek gondolom ugy se csinál semmi fontosat.
Csak pár havi tbvel el vagyok elmaradva mert kirugott a főnök mikor tudta hogy terhes vagyok és vizsgálatra kell menjek és tényleg képes voltam elmenni:)
Szülni is magánban fogsz?
Kérd ki részletre a tartozásodat. Ezt ügyfélkapun is tudod intézni. Ès akkor újra aktív lesz a kártya. Viszont a részletekkel ne csússz el.
8-as
Igen, védettség van terhesség alatt, ha határozatlan idejű a munkaszerződés és a munkavállaló semmi olyat nem követett el, amiért azonnali kirúgás lenne indokolt.
A próbaidő kicsit bonyolítja a szitut.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!