Nem kell hogy bejelentkezzen,nezen nem kell kiakadni, a védőnői szolgálat egyik lényege lenne, hogy váratlan idopontokban, váratlan helyzetben is lassak a szülőket.
A tanácsait elengeded q füled mellett és már meg is van oldva q probléma.
jan. 8. 08:01
12/22 anonim válasza:
"Kezet nem mosott, felkapta a gyereket. Fél óra múlva meg olyan hurutos köhögőroham kapta el, hogy azt hittem már befullad."
Azt ugye nem gondolod komolyan, hogy a gyerek azért kopogott, mert nem mosott a védőnő kezet?
jan. 8. 08:03
13/22 anonim válasza:
utolsó: nem a gyerek köhögött, hanem a védőnő
jan. 8. 09:47
14/22 anonim válasza:
Egyébként szerintem a hülye tanácsokat sem szabad elengedni, mert rengeteget tudnak vele ártani. Nem az a dolguk, hogy stresszeljék és hülye tanácsokkal lássák el az anyákat, hanem hogy segítsék őket. Ha nem végzi rendesen a dolgát igenis legyen következménye...
jan. 8. 09:49
15/22 anonim válasza:
13!
"Tegnap volt itt, hogy megbeszéljük az oltásokat. 7 hetes a babám. Kezet nem mosott, felkapta a gyereket. Fél óra múlva meg olyan hurutos köhögőroham kapta el, hogy azt hittem már befullad."
Khm, a gyerek köhögött
jan. 8. 11:08
16/22 anonim válasza:
Kórházakhoz tartoznak már a védőnők.
jan. 8. 11:58
17/22 A kérdező kommentje:
A védőnő köhögött. Később, mikor megemlítettem neki, azt mondta, hogy téli allergiája van.
jan. 8. 14:41
18/22 anonim válasza:
Azért ez hihető. Egyre többen szenvednek allergiában. Nem feltételezném, hogy betegen odamegy.
jan. 8. 15:51
19/22 NTBS válasza:
Területileg illetékes kórház.
jan. 8. 22:28
20/22 anonim válasza:
NTBS: mi újság, hogyhogy még mindig gyakorizol, nem jött helyre az életed??
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!