Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ilyen esetben a gyereknek nem...

Ilyen esetben a gyereknek nem lenne jobb, ha inkább otthon, nyugodt körülmények között lehetne beteg?

Figyelt kérdés

A párom gyerekei nálunk vannak a héten, párom dolgozik, behívták szabiról. A 9 éves kislány lebetegedett, hány, megy a hasa és nagyon lázas. Felhívtam az anyját, hogy lehet, hogy jobb lenne, ha haza menne, mert tényleg nincs jól, erre közölte, hogy őt ez nem érdekli, ez az apjuk ideje, ha kórházba kerül szóljunk, bemegy meglátogatni, de egyébként oldjuk meg.

Szegény kislánynak azt se tudom mit mondjak. Alig várja, hogy mehessen haza, mert nálunk bolondok háza van, még csak lepihenni sem tud úgy, hogy valaki ne zavarja és akkor még nem is említettem, hogy fürdőszoba is csak egy van.

Természetesen megoldom, mert megoldom, de akkor sem értem az anyját. Én ilyen esetben biztos, hogy hazavinném a gyereket.

jan. 3. 13:54
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
0%
Szegény gyerek, meg majd ti mert ez szépen átmegy mindenkin
jan. 3. 20:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!