Ilyen esetben a gyereknek nem lenne jobb, ha inkább otthon, nyugodt körülmények között lehetne beteg?
A párom gyerekei nálunk vannak a héten, párom dolgozik, behívták szabiról. A 9 éves kislány lebetegedett, hány, megy a hasa és nagyon lázas. Felhívtam az anyját, hogy lehet, hogy jobb lenne, ha haza menne, mert tényleg nincs jól, erre közölte, hogy őt ez nem érdekli, ez az apjuk ideje, ha kórházba kerül szóljunk, bemegy meglátogatni, de egyébként oldjuk meg.
Szegény kislánynak azt se tudom mit mondjak. Alig várja, hogy mehessen haza, mert nálunk bolondok háza van, még csak lepihenni sem tud úgy, hogy valaki ne zavarja és akkor még nem is említettem, hogy fürdőszoba is csak egy van.
Természetesen megoldom, mert megoldom, de akkor sem értem az anyját. Én ilyen esetben biztos, hogy hazavinném a gyereket.
szép egy "anya" az ilyen. Mi az már, hogy ha kórházba kerül majd meglátogatja? Ez is csak a lábát széttenni volt képes, szegény kislány, én úgy érzem nálatok jobb helyen van.
Nálunk egyszer volt ilyen, amint tudtam azonnal rohantam a gyerekemért
De, ha az elvi részét nézzük, az apjánál is otthon van, de másfél szobában 6 gyerek és 2 felnőtt elég zsúfoltan létezik. Jó, most nincs itthon az apja, ezzel csak 1 felnőttre csökkent a szám, de szegénykém még wc-re sem tud elvonulni, mert valaki mindig rányit.
10 Nekünk a gyerekorvos mondta, hogy mivel az anya van GYES-en, így a már külön élő szülőt nem veheti táppénzre. Nem így van? Jó lenne!
De mér az anya van mindig csesztetve. Apukánál van a gyerek, beteg nem megy dolgozni vagy megy haza.
Előzményeket nem tudjuk, mindenkit meghallgatnék.
Apuka akk megy táppénzre amikor akar! Nem kell mondani hogy a gyerek beteg! Amúgy is szabin lenne!
Igen, elvileg az anyánál van a gyerek elhelyezve, csak a szünetre (vagy amikorra) az apánál van, ilyenkor az apa a felelös a gyerekért.
Többek közt azért IS van az apánál, hogy a anyának legyen ideje valami másra, és egy 9 ÉVES gyereket azért az apja is el tud látni betegség esetén is. Nem idegeneknél, az APJÁNÁL VAN!
Az év nagy részében az anya látja el a gyereket napi 24 órában, heti 7 napban - szóval azt állítani, hogy rossz anya és nem foglalkozik a gyerekkel, enyhén szólva is túlzás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!