Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ilyen esetben a gyereknek nem...

Ilyen esetben a gyereknek nem lenne jobb, ha inkább otthon, nyugodt körülmények között lehetne beteg?

Figyelt kérdés

A párom gyerekei nálunk vannak a héten, párom dolgozik, behívták szabiról. A 9 éves kislány lebetegedett, hány, megy a hasa és nagyon lázas. Felhívtam az anyját, hogy lehet, hogy jobb lenne, ha haza menne, mert tényleg nincs jól, erre közölte, hogy őt ez nem érdekli, ez az apjuk ideje, ha kórházba kerül szóljunk, bemegy meglátogatni, de egyébként oldjuk meg.

Szegény kislánynak azt se tudom mit mondjak. Alig várja, hogy mehessen haza, mert nálunk bolondok háza van, még csak lepihenni sem tud úgy, hogy valaki ne zavarja és akkor még nem is említettem, hogy fürdőszoba is csak egy van.

Természetesen megoldom, mert megoldom, de akkor sem értem az anyját. Én ilyen esetben biztos, hogy hazavinném a gyereket.

jan. 3. 13:54
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
37%

20!

Értelmező olvasas, mint olyan? A válasz lényege az lett volna, hogy csak és kizárólag annak a szülőnek jár a gyap, akinél a gyerek hivatalosan el van helyezve.

jan. 3. 16:59
 22/31 anonim ***** válasza:
74%
21 ezt honnan vetted a fő kérdésből?
jan. 3. 17:01
 23/31 anonim ***** válasza:
54%
Nincs a fő kérdésben, később van említve hogy az anya gyesen van agyerekkel.
jan. 3. 17:04
 24/31 anonim ***** válasza:
59%

"mert az anyja van vele GYES-en"

A másik kérdésedben írod, hogy 16, 13 és 9 éves gyerekek. Melyikkel van még GYES-en az anyuka?

jan. 3. 17:09
 25/31 anonim ***** válasza:
32%
Mondjuk nyilván a 9 evessel, hiszen max 10 éves korig jár.
jan. 3. 17:11
 26/31 anonim ***** válasza:
7%
20as, szerintem egy jó anya nem mond olyat hogy szóljanak ha kórházba kerül majd meglátogatja...
jan. 3. 18:42
 27/31 anonim ***** válasza:
80%
Mondjuk elég fantasztikus családi élet lehet,ahol 6-an vannak másfél szobába. 4 közöst csinált neked is? Az is szép. A gyerek apánál is otthon van. Szabiról behívnak mondhatsz nemet,ha elutaztál az Adriára se tudnál bemenni szabiról. Oldja meg apuka,nála van a gyerek hiába nem ő kap rá összeget. Mi az,hogy otthon jobban tudna pihenni? Otthon van jelenleg is. Komolyan a férfiak megcsinálni tudják csak sokszor... nevetséges. De fordítva az anya oldjon meg mindent is egyedül. Apuci menjen haza,vegyen ki tpt akára magára vagy szabit és oldja meg. Vagy csak egészségesen jó,ha ott van?
jan. 3. 19:42
 28/31 anonim ***** válasza:
81%
26# Ott voltunk és hallottuk? Azért nem olyan biztos az.
jan. 3. 19:43
 29/31 anonim ***** válasza:
100%

"Hát ha az anya otthon van gyes-en akkor vigyazhatna ő a beteg gyerekére."

Ki mondta, hogy otthon van?

Gyes mellett évtizedek óta lehet dolgozni.

Képzeld, én is most "mentem gyesre" a 8 éves tartós beteg gyerekemmel, mert most lett diagnózis. Valójában meg nem "mentem" sehova, mert nem mondtam fel, ugyanúgy dolgozok 8 órában.

Közös felügyelet mellett pedig bármelyik szülő mehet gyápra.

jan. 3. 19:57
 30/31 anonim ***** válasza:
100%
29# Pontosan. De egyébként is ha akarná drága apuci megtudná oldani.
jan. 3. 20:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!