Pelenkázófeltétet hol kapok az alábbi méretben?
kaptunk egy kiságyat, van pelenkázó része, de nincs rajta pelenkázó feltét. 50x70 cm, de mindenhol 50x80asat lehet kapni, a brendonban lattam egyedul 50x75-öset.
Már tiszta idegbeteg vagyok, az osszes online boltot megneztem. Volt valakinek hasonló problémája?
ezeket le lehet vágni, vagy ilyesmi?
Előre is köszi a valaszt. (légyszi, olyan boltot linkeljetek csak be, ahol tuti van, mert olyat en is neztem több tucatot, ahol van feltét, csak 50x80as)
a parom jo sokaig huzta a kisagy osszerakasat, en mondtam neki, hogy hamarabb, most megint tombol bennem az, hogy nem leszunk kesz idoben :(((
Szia!
Szerintem nem baj,ha egy picit hosszabb a feltét. Persze, nem tudom milyen a pelenkázód?
Ha nagyobb a feltét,akkor olyant vegyél, ami puha,nem merevítős az alja. Én olyant találtam a Brendon oldalán, ami 5-5centivel hosszabb és szélesebb is, de puha, és így talán elférne a pelenkázódon,ha egy picit felkunkorítod az oldalát. Na,remélem érted!?
De a lényeg, milyen maga a pelenkázó részed!?
Anyukámáknál úgy lett megoldva, hogy egy szivacsot méretre vágott, és bevonta sima textil anyaggal. Persze az nem vízlepergetős, de a semminél több volt. Max tettünk rá eldobható pelenkázó lapot...
A gyári vízlepergetősökből ne vágj le! Az én kisfiam új művészete, hogy a sarkánál megkezdte a "bevonatot" és már cafog :)
Amúgy mi a kiságyba való szivaccsal jártunk így, semelyik bababoltban nem kaptunk belevaló méretet. Bútorboltban méretre vágattuk.
szia.. koszi a gyors valaszt. brendont en is neztem, az csak 5 centivel hosszabb, de az se jó :(( szelteben nem lehet hosszabb, mert akkor meghajlik az egesz, hosszaban sem lenne praktikus.. ezert kene pont akkora.
a szivacsos megoldason en is gondolkodom, lehet legvegso esetben az lesz, de akkor meg nem lesz kész időben.. pánikolok :(
a fura, hogy az ágy teljesen standard méretű, és az ikea weboldalan lattam olyat, ami méretben is pont jó, viszont ahhoz meg kell venni a tartót is.. a kisagyat kaptuk, de van egy tippem, hogy a kisagy is ikeas, ezert kompatibilisek, viszont semmilyen mas pelenkafeltetet nem talaltam ott.
szóval erdekes nagyon.
ja, levagni nem en szemelyesen hazilag gondoltam, hanem levágatni.
:)
csak el sem tudom kepzelni hol csinalnanak ilyeneket
köszi, ha a debreceni tescoban van, akkor megnezem a pestit is, gondolom ugyanaz a valasztek.
nemreg voltunk egyebkent, de eszembe nem volt nezni, én is azt hittem, hogy ez ilyen standard méret!!
picit megnyugtattál, kezdtem nagyon bepanikolni!
en mindent elobb probalok csinalni, mert tudom, hogy altalaban valami gixer mindig jon (kisagynal pl nincs meg az alsó léc, azt lehet csinaltatni, de ez a méretkulonbseg komolyan ramijesztett, lassan 4 oraja guglizok, meg webboltolok, de még mindig semmi :S) a tesco meg jó nyilvanvaló, remelem lesz pesten is!
boldog babavárást, és konnyu szulest :))
meg boldog uj evet, megkesve is!
Szia, ha budapesti vagy, akkor az Elefáni bababoltban tudsz ilyen méretű pelenkázószivacsot venni, az előbb mértem le a mienket, mi ott vettük: 49x69 cm, tehát pont jó lenne nektek is. :)
A bolt a 11. ker-ben a Bocskai u. 36. alatt van (vagy 38, nem emlékszem pontosan..), a Kosztolányihoz közel.
Menjetek el holnap, ha jól tudom vasárnap is nyitva vannak!
És nyugi, meglesz mindenetek, az én férjem akkor vett meg egy csomó mindent, amikor mi a kórházban voltunk :))
Könnyű szülést kívánok!
köszi!
az a baj, hogy en mindenhova elobb megyek, hogy ne kessek, meg elobb megcsinalok mindent (szakdolgozatomat is egy evvel hamarabb megirtam, aztan zaklattam a TO-t, mikor adhatom le)..ez kórós nalam, hogy hamarabb.. amióta babát várok meg végleg... :)szegeny parom idegeire mehetek.. de ra meg nem akarom bizni, igy is sokat segit, es utal vasarolni (ahogy en), és tudom, hogy leakasztana az elsőt a polcról, akkor is, ha nem a legjobb, én meg a legjobbat szeretném.. szóval amíg tudom, szeretném én intezni, csak sajnos nem vagyok olyan szerencsés, mint sokan, nagyon keveset tudok mar menni.
koszonom a valaszokat mindenkinek, akkor lehet kapni, megnyugodtam, rendesek vagytok (remelem nem volt tul huye a kerdesem, csak annyira bepanikoltam, amikor nem talaltam semmit!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!