Szerintetek milyen dolog volt ez a rokonok részéről?
Látogatóba mentünk hozzájuk, van egy 3 éves gyerekük. Én 28 hetes terhes vagyok.
Nem szóltak előre, hogy AMÚGY bélférges a gyerek,pedig mielőtt mentünk, telefonon is beszéltünk. Szerintetek milyen dolog volt ez tőlük?
Szemét dolog volt .
Én személy szerint nem viszem sehova a gyerekeimet ahol bármilyen betegség van a családon belül.
(Nem vagyok paramami.elmegyunk simán bevásárolni,járunk ki,de ha tudom,hogy Manci néninek beteg a gyereke,unokája,nem viszem a gyereket közéjük)
Szerintem szolniuk kellett volna,aztán rád hagyni a döntést,hogy el-e mész hozzájuk vagy nem.
De utálom az ilyet! A férjem családjában teljesen rendben van, ha a beled ki is hányod, akkor is átmész vendégeskedni, meg fogadsz vendégeket. Én elég beteges voltam a terhesség alatt, kb mindent elkaptam, de még én voltam lehülyézve, hogy túlaggódom. Mikor viszont a babához akart bejönni a férjem egyik rokona úgy, hogy az ajtóban azt mondta, hogy semmi baja, a lázcsillapító levitte a lázát, akkor a férjem is kiakadt és elküldte.
Úgyhogy szerintem nem oké. Szólniuk kellett volna, hogy beteg a gyerek.
(Még egy eset eszembe jutott, barátnőm lányának a szülinapjára jött egy ikerpár, játszottak meg folyt a buli, majd benyögte az anyjuk, hogy hát jó hogy eljöttek, pedig a védőnő azt mondta, tetvesen ne vigye őket sehova, míg ki nem kezeli... Az összes kislány tetves lett, meg az egyik anyuka is, nagyon köszönték.)
Minek az embernek ellenség, ha ilyen klassz rokonai és barátai vannak 😏
Hihetetlen mennyi idióta van.
Nekem a kedvencem a "mezei nátha" , jha, csak ettől a mezei náthától a lányomnak automatikus arcüreg gyulladása lesz 40 fokkal..
9, nagyon egyet tudok veled érteni! Mindentől függetlenül illene szólni, ha betegség van a családban. Pont így lehetne csökkenteni a járványok terjedését, de hát nem... Fontosabb a családi összejövetel.
Nálunk van olyan, aki krónikus autoimmun betegség miatt szed immungyengítőt, ő például könnyen fertőződik mindennel. Rá, az idősekre, gyerekekre és várandósokra illene fokozottan figyelni.
Kérdező, teljesen felelőtlen dolog volt részükről. Ha most megfertőzhdsz és bajuk lesz, akkor mit csinálnak? A bélféreg súlyosan fertőző, nem egy kis megfázás ráadásul. Én a múltkor hazamentem egy ilyen esetnél. Nagyon okos védőnő hölgy jött el influenzásan a családi ebédre, ahol ott voltam én félidős terhesen és egy 2 éves kislány, meg a 80 fölötti nagyszülők. Meg persze mindenki más, aki szintén nem szeretne beteg lenni. Mikor közölte, hogy lázcsillapítóval jött, de neki mennyire fájnak a végtagjai, akkor felálltam és hazajöttem.
Persze a fél család elkapta tőle, szerencsére én nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!