Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek milyen dolog volt...

Szerintetek milyen dolog volt ez a rokonok részéről?

Figyelt kérdés

Látogatóba mentünk hozzájuk, van egy 3 éves gyerekük. Én 28 hetes terhes vagyok.

Nem szóltak előre, hogy AMÚGY bélférges a gyerek,pedig mielőtt mentünk, telefonon is beszéltünk. Szerintetek milyen dolog volt ez tőlük?

2023. dec. 28. 10:52
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
14%
Megint vihar a biliben!
2023. dec. 28. 11:02
 2/14 anonim ***** válasza:
88%

Szemét dolog volt .

Én személy szerint nem viszem sehova a gyerekeimet ahol bármilyen betegség van a családon belül.

(Nem vagyok paramami.elmegyunk simán bevásárolni,járunk ki,de ha tudom,hogy Manci néninek beteg a gyereke,unokája,nem viszem a gyereket közéjük)

Szerintem szolniuk kellett volna,aztán rád hagyni a döntést,hogy el-e mész hozzájuk vagy nem.

2023. dec. 28. 11:03
 3/14 anonim ***** válasza:
95%
Elég nagy figyelmetlenség volt a részükről. Ugyanakkor nem valószínű, egy látogatástól elkapod.
2023. dec. 28. 11:05
 4/14 anonim ***** válasza:
91%
Hát nem örülnék neki. Mi is próbáljuk kerülni a beteg gyerekeket, így megkérném, hogy legközelebb szóljanak már, mert nem szívatom magam direkt. (Extrém sz*rul viselem, ha beteg a gyerek.)
2023. dec. 28. 11:14
 5/14 anonim ***** válasza:
86%

De utálom az ilyet! A férjem családjában teljesen rendben van, ha a beled ki is hányod, akkor is átmész vendégeskedni, meg fogadsz vendégeket. Én elég beteges voltam a terhesség alatt, kb mindent elkaptam, de még én voltam lehülyézve, hogy túlaggódom. Mikor viszont a babához akart bejönni a férjem egyik rokona úgy, hogy az ajtóban azt mondta, hogy semmi baja, a lázcsillapító levitte a lázát, akkor a férjem is kiakadt és elküldte.

Úgyhogy szerintem nem oké. Szólniuk kellett volna, hogy beteg a gyerek.

(Még egy eset eszembe jutott, barátnőm lányának a szülinapjára jött egy ikerpár, játszottak meg folyt a buli, majd benyögte az anyjuk, hogy hát jó hogy eljöttek, pedig a védőnő azt mondta, tetvesen ne vigye őket sehova, míg ki nem kezeli... Az összes kislány tetves lett, meg az egyik anyuka is, nagyon köszönték.)

2023. dec. 28. 11:35
 6/14 anonim ***** válasza:
3%
Erről én se szólnék.
2023. dec. 28. 11:43
 7/14 anonim ***** válasza:
83%

Minek az embernek ellenség, ha ilyen klassz rokonai és barátai vannak 😏

Hihetetlen mennyi idióta van.

Nekem a kedvencem a "mezei nátha" , jha, csak ettől a mezei náthától a lányomnak automatikus arcüreg gyulladása lesz 40 fokkal..

2023. dec. 28. 11:43
 8/14 anonim ***** válasza:
85%
7# meg amikor a laktózérzékeny gyereknek adják a tejszeletet, mert ebben alig van tej, én se szeretem, mégsincs tőle bajom, a gyerek meg hazáig háromszor fssa össze magát...
2023. dec. 28. 11:45
 9/14 anonim ***** válasza:
77%
Jó nagy tahók. Gyerektől, terhességtől független tájékoztatni kellene a másik felet, ha az embernek bármilyen fertőző nyavalyája van.
2023. dec. 28. 11:47
 10/14 anonim ***** válasza:
85%

9, nagyon egyet tudok veled érteni! Mindentől függetlenül illene szólni, ha betegség van a családban. Pont így lehetne csökkenteni a járványok terjedését, de hát nem... Fontosabb a családi összejövetel.

Nálunk van olyan, aki krónikus autoimmun betegség miatt szed immungyengítőt, ő például könnyen fertőződik mindennel. Rá, az idősekre, gyerekekre és várandósokra illene fokozottan figyelni.

Kérdező, teljesen felelőtlen dolog volt részükről. Ha most megfertőzhdsz és bajuk lesz, akkor mit csinálnak? A bélféreg súlyosan fertőző, nem egy kis megfázás ráadásul. Én a múltkor hazamentem egy ilyen esetnél. Nagyon okos védőnő hölgy jött el influenzásan a családi ebédre, ahol ott voltam én félidős terhesen és egy 2 éves kislány, meg a 80 fölötti nagyszülők. Meg persze mindenki más, aki szintén nem szeretne beteg lenni. Mikor közölte, hogy lázcsillapítóval jött, de neki mennyire fájnak a végtagjai, akkor felálltam és hazajöttem.

Persze a fél család elkapta tőle, szerencsére én nem.

2023. dec. 28. 12:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!