Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mikor kezdett el enni a...

Mikor kezdett el enni a babátok villával/kanállal?

Figyelt kérdés
14 hós a kisfiam. Egyikkel se eszik még próbálgatjuk a villával ha rászúrom akkor szépen leeszi illetve szurkálja vele a “semmit” valamint a kanállal is ha rámerem szépen leeszi a pépes ételt viszont még nem jött rá, hogy hogyan lehet felmerni és inkább belenyúl a kajába. Gondolom nem vagyok elkésve viszont volt már aki megszólt, hogy még nem eszik kanállal? Ez kicsit már idegesít… csak érdeklődnék, hogy azért nem csak az én gyerekem az aki még ennyi idősen nem tud enni.

2023. dec. 25. 09:51
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
78%
20 hónapos kanállal mar eszik,villával meg nem tud.
2023. dec. 25. 20:54
 12/15 anonim ***** válasza:
78%

A kezdetektől hagytam próbálkozni,de értékelhetően kb másfél éves kora óta eszik evőeszközzel. Addig maszatolt, dobálta, játszott vele. De nem zavart, hagytam felfedezni, próbálkozni. Együtt eszünk, így látta tőlünk, hogyan csináljuk.

Több kanalat használtunk, egy volt az ő kezében, egyet én töltöttem meg, és tettem le elé.

2023. dec. 25. 23:28
 13/15 anonim ***** válasza:
84%
Arra emlékszem, hogy 14 hónaposan már biztos kanállal, villával evett.
2023. dec. 26. 07:34
 14/15 Bogica0616 ***** válasza:
55%
Nem nagyon értem miért van lepontozva a válaszok? Elhiszem, hogy irigylésre méltó, ha egy baba vagy gyermek magától eszik 1-2 éves korában.
2023. dec. 26. 10:18
 15/15 anonim ***** válasza:
78%
A mi kisfiunk sem szerette, ha etetjük. Amint meg tudta fogni próbálkozott, persze a nagy része mellément. (Nem tudom pontosan mikortól volt, hogy már csak egyedül, de 17 hónaposan már ment bölcsibe és előtte már egyedül evett. De ez úgy képzeld el, hogy két évesen is fel kellett utána alatta söpörni/mosni.
2023. dec. 26. 12:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!