Evelin9436 kérdése:
Vissza utasitottam egx család védelmi látogatást ebből
lehet baj?
Már benne vagy. Egyik idiótább, amúgy, mint másik.
Melyik osztály adja apénzt? Szociális?
2023. dec. 14. 15:37
2/14 A kérdező kommentje:
Egyikbe se önkormányzatból hívtak fel mondták hogy bent van náluk ez az összeg alá kell irni az átvételi papírt és ennyi csak előtte adstpt egyeztetnek telefonszam név kereseti igazolás gyerekek száma lakcim és ennyi az adat egyeztetés meg volt aztan mondta hogy hívnak majd de végül a családvédelmis hívott hogy kijönne
Azért a gyerekeket nem szokták csak úgy kikapkodni a családjuktól, akkor se ha kéne. Ha ki is mennek, megkínálod kávéval, aztán amikor látja, hogy nincs semmi, elmennek. De ismerve a leterheltséget, szerintem nem fognak ezzel foglalkozni.
2023. dec. 14. 15:56
4/14 A kérdező kommentje:
En nem is attól tartok hogy kijön :) csak anno anyám is be került velünk a rendszerbe és mindenért szivatva volt mondjuk mikor nem tanultam rendesen mert épp untam a sulit akkor is pszihologushoz vittek meg ilyenek..bár lehet csak eleve szivatos családvédelmist kapott ki anyám
Nem, ennyire nem szorgalmasak. Tényleg nagyon nagy szívás, ha bekerülsz a rendszerbe. Akkor akkor is kijönnek, ha más márkájú D vitamint veszel a gyerekednek. De ennyitől nem fogsz szerintem, valószínűleg sosem fognak többet keresni.
2023. dec. 14. 16:19
6/14 A kérdező kommentje:
Hat ha mégis akkor így jártam minden esetre köszönöm!
Ugyan nem teljesen a témához tartozik, de ma én is úgy jártam a hivatalban..
Majdnem minden évben ad "támogatást" a hivatal, változó összegben minden évben, annak függvényében fizetted e normálisan a helyi adót.
Idén ez most 7000ft. Eddig egy aláírás elég volt, ma meg tajszám az egész családnak meg munkáltatói igazolás bemutatása.. szaros 7000ft-ért.. 🙄 ha ezt tudom hagyom a fenébe.
Többek között ezért sem kértem a tűzifát sem, mert teljes vagyon bevallást kértek, és nem szimplán a jövedelemről hanem az ingatlanról is, van e kocsinak stb. Hát hol élünk?
2023. dec. 14. 17:31
8/14 A kérdező kommentje:
Ehhez nem tudok hozzá szólni már mindent ellehetetlenítenek sajnos :( nekem nem kell ez a penz (szerencsére) adják annak aki igazából ra szorul csak bosszantó ha a jobb kéz nem tudja mit csinal a bal
Ez sajnos a legtöbb hivatalos dolognál így van. Egymásra mutogatnak
2023. dec. 14. 18:15
Ha emiatt kimennének, az azért egy félretájékoztatási panaszt megérdemelne a hivatalban, bár gondolom nem lenne belőle semmi, de azért na...
Én az ovis csoporttárs anyukájától tudom, hogy nálunk nagyon kötöszködőek a családvédelmisek, még a cipőket is megszámolják. Bár nincs félnivalónk, de bosszantana a helyzet, az biztos, és én sem kérnék így semmilyen támogatást.
2023. dec. 14. 18:36
Kapcsolódó kérdések: