Raknátok fel képet 3D ultrahangról, aztán a megszületett babáról, hogy mennyire hasonlítanak?
Szia!
Én sajna nem tudom felrakni, de nagyon hasonlított.
21 hónapos kisfiú anyukája
Nem tudok felrakni képet,de az én lányom nem hasonlított.
Talán születésekor rögtön ha megnézted az arcocskáját, akkor olyan volt mint a képeken,kis kerek, pufók,de ahogy kibújt onnantól kezdve szinte naponta változott az arca,és ma már (1,5 éves) egyáltalán nem hasonlít.
Talán,ha nagyon erőltetem,akkor a pisze orra egy kicsit...
Hmmm, nem tudom, szerintem meg nem hasonlít. :) Amíg csak pociban volt, mindig nézegettem a képet, hogy milyen szép. Aztán amikor megszületett, már nem láttam olyan szépnek, legalábbis olyan nagyon újszülöttnek nem volt az. Piros foltos volt az arcocskája, de az biztos, hogy azonnal értelmesen rám nézett, nem volt tipikusan újszülöttesen összeragadva a szeme. :) De amikor hazahoztuk, és már pár napos volt, akkor nagyon szépnek láttam. Most meg már rajongásig imádom, és számomra a legszebb gyerek a világon. :)
Majd Te is biztosan így leszel a Tiéddel.
A képfeltöltés.hu napok óta sz.rakodik. Próbáld meg a kep.psharing-en, ugyanúgy működik, mint a másik.
17.20-as válaszoló
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!