Tegnap lényegében megszóltak, hogy a kétéves fiam miért lóg ennyire rajtam?
nekem a napokban lesz 2 éves a fiam.és mióta (4,5hónapja) megszületett az öccse,sokkal anyásabb lett.De tudni kell azt is hogy én kvázi egyedül nevelem őt,mert apa a munkája miatt csak hétvégente van itthon.Viszont olyankor CSAK apa van.mondjuk alváshoz akkor is én kellek neki.
Most ért bele a abba a korszakba,hogy minden NEM és NEM MEGY.hiába nem tud egyedül valamit,nem hagyja csak nagy hiszti közepette hogy segítsek.mások meg NEM szólhatnak hozzá.Csak azzal "beszélget" aki neki tetszik.De pl kellemesen csalódtam benne.hétfőn voltunk egy zenés foglalkozáson,és még a szülésem előtt voltunk utoljára.akkor le sem lehetett vakarni rólam,nem ment oda senkihez.Most meg szinte nem is hiányolt,mindenkihez ment,futkosott.
szóval,engem néha zavar(mikor főznék,mosogatnék) hogy jön,és nem hagy a dolgommal,de olyankor is elterelem a figyelmét.
szerintem nem kell direkt ellökni,max azt aki ilyent tanácsol :-))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!