Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 2gyerekes szülők miért kérdezi...

2gyerekes szülők miért kérdezik állandóan hogy mikor jön a második gyerekünk?

Figyelt kérdés

Fiam betöltötte a 3.évet és “folyamatosan” kapjuk a kérdést hogy mikor lesz második? Lesz második? Stb stb főleg akiknek már van 2gyerek…..

Kicsit idegesít már… főleg hogy nincs tervbe még egy gyerek

2023. dec. 1. 13:12
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

"Viszont nemfogom megkérdezni hogy miért kérdezi…😃 élő beszélgetésben érdekes lenne szerintem"

Én még nem láttam senkit felháborodni azon a kérdésen, hogy "miért érdekel?" - normális hangnemben, nem flegmázva, inkább érdeklődően. Tök jó beszélgetés alapot tud adni, nem megölöd a beszélgetést, hanem magasabb szintre emeled. Kivéve, ha az a válasz, hogy csak úgy. Az megöli a beszélgetést. De akkor legalább nem te voltál.

2023. dec. 1. 18:48
 12/13 anonim ***** válasza:
Mi mindig is hármat terveztünk a férjemmel, még gyerekként döntöttük el, mindig is nyíltan volt kommunikálva, hogy ennyi lesz. Erre mindkét nagymama egy hetes különbséggel kérdezte, hogy hányat tervezünk, és amikor mondtuk, hogy hármat, majd kiesett a szemük, hogy de hát miért? Az első kettő olyan könnyen összejött, fiatalok vagyunk, simán lehet legalább 4 is. :D Pff... Mindketten 6 gyerekes családból vagyunk, kapjuk is mindig a "képzeld el 6 gyerekkel"-t. Pedig gazdag, diplomás szülős családból vagyunk, nem értem miért kell annyi gyereket csinálni, ahány érett petesejtem van.
2023. dec. 1. 22:17
 13/13 anonim ***** válasza:
nekem 3 gyerekem van de ezt hülye kérdést nekem is feltetėk párszor mikor jön a 4. viccesnek gondoljåk ezt kérdést sokan ,ėn erre meg közöltem minden alkalomal hogy nem lesz több semmi szin alatt. elėbb utobb abbahagyták.
2023. dec. 2. 07:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!