Védőnő első látogatásánál kell, hogy itthon legyen az apuka is?
Figyelt kérdés
2023. nov. 30. 15:15
1/11 anonim válasza:
Nálunk kérte, hogy legyen itthon, ha megoldható, mert szerette volna megismerni, de mondta, hogy ha necces, eljön, aztán ha nem ért haza a párom, majd megismeri máskor.
6/11 anonim válasza:
Fel sem merult. De akkor talalkozott vele, amikor a baba szuletese utan jott hozzank, de egyebkent meg csak azt szoktak nezni, hogy van-e viz meg futes a hazban, aztan csokolom.
Akinel pl nincs apuka a kepben, ott se ismeri meg :D
8/11 anonim válasza:
2 éves a lányom és még sosem találkoztak. Pedig itthonról dolgozik, ki tudna jönni bármikor a nappaliba, de sosem kérte senki.
9/11 anonim válasza:
Nálunk sem volt követelmény az apuka jelenléte, de a férjem lelkesen haza ugrott a munkából :D
5 percet időzött nálunk a védőnő, semmit nem nézett, csak megkérdezte hogy vagyok, voltam-e ilyen olyan vizsgálaton, vigyázzak magunkra és pá.
10/11 anonim válasza:
Mondjuk aki otthon van a nappaliban de ki se megy bemutakozni a védőnőnek..
Nem muszáj, de úgy vagytok egy család, szerintem illik vele talakkoznia ha épp nem dolgozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!