Ezeket a neveket adhatom itthon magyarországon egy gyereknek?
Rhiannon,India,Africa
Csak megtetszettek mert szerintem szép nevek
Lehet hogy most menonek tünnek a nevek.
Instagramon a storyban kiirni nagyon divatos.
Es Facebookon sok like-ot kapsz majd ha kiirod itt van Rihannon, Africa vagy tudom is en mi.
DE
A gyerek lesz ovis, iskolas.... es ugy szetfogjak szedni, cikizni,gunyolni ilyen neveker....nemtudom miert kell szulokent ezt eroltetni.
Az hogy bizonyos Starok amerikaban elnevezik Brookly,Apple vagy mittudomen minek a gyerekeiket ok...draga privat suliba jarnak majd soforrel...senki sem fog merni beszolni.
De ha a te kis manod leszall a 4es6osrol hogy be menjen a suliba 9 evesen...
mas a vilag
"Magyarországon anyakönyvezhető utónevek listája"
Itt fent van az összes név ami adható. India, Afrika adható. Rhiannon csak magyarosítva adható ez pedig Riana
4.nek
Kalliopé a nevem. Soha nem hallottam az elmúlt 40 évem alatt, hogy bárkit is így hívnának. Nővérem neve:Uránia. Nővére, nevét se hallottam, hogy mást így hívtak volna.
Szüleink történészek, anyum a görög mitológia szakértője. Mindkettőnk neve görög mitológiai istenek a 9 múzsák egyike. Sosem csúfoltak minket, sosem bántottak minket.Csodálkozás volt, desosem éreztük, hogy de ciki név. Ma már sokkal elfogadottabbak az ilyen különleges neveknél mint 40 éve.
egyszer elunk nemkell nyomorekokra hallgatnia a gyereknek mint az itt nehany kommentelo emberxdd
latszik hogy egyesek a barlangban ragadtak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!