Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ezeket a neveket adhatom...

Ezeket a neveket adhatom itthon magyarországon egy gyereknek?

Figyelt kérdés

Rhiannon,India,Africa

Csak megtetszettek mert szerintem szép nevek

2023. szept. 9. 18:36
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

8-nak

Igen, ez a nevünk. Igazából a kezdeti csodálkozás után szinte mindenki elfogadta, természetesnek vette a nevünket. Írtam, hogy a szüleim történészek, apum évekig tanított egyetemen is. Neki is érdekes neve van: Merse. Bár ez nem furcsa név, hiszen egy híres festő neve is: Szinyei Merse Pál. Anyukám neve Amália. A ő családja voltaképpen úgymond nemesi család. Bár anyukám és 2 testvére már nem éltek nagy házban, nem volt cselédjük. (1956-ban nagyszüleimtől mindent elvettek)

Jó magam szintén történész lettem, nővérem kémia tanárnő. Én úgy gondolom, hogy a szülők mindig valami okkal adnak nevet a gyermeküknek. pl: Szülei nevét kapja, családból valaki után adnak nevet ( nagy, déd, ük szülők stb) Egy emlék miatt ( zene, film, könyv stb) vagy csak azért mert beleszerettek az adott névbe, és arra gondolnak, hogy ha már én nem kaptam meg, akkor a gyermekem neve lesz. Csodálatos fiam van. Neki is szép neve van, de nem egyedi.

2023. szept. 10. 02:24
 12/21 anonim ***** válasza:

11, tényleg különleges nevek,az Amália anyukád neve kimondottan tetszik

8

2023. szept. 10. 03:51
 13/21 anonim ***** válasza:
66%
18 évesen első dolgom lenne megváltoztatni.
2023. szept. 10. 08:39
 14/21 anonim ***** válasza:
11-es: Megkérdezhetem, mi a fiad neve? A családotokban elöjött szép nevek alapján biztos ez is érdekes lehet.
2023. szept. 10. 14:21
 15/21 anonim ***** válasza:

11-nek

Fiam neve Vajk. Nem egyedi, elég sokan nevezik így a fiúkat, de nekem nagyon tetszik.

2023. szept. 10. 19:18
 16/21 anonim ***** válasza:
Szerintem is szép név, ha a vezetéknévhez is illik - de ezt a te esetedben valószínünek tartom.
2023. szept. 10. 20:57
 17/21 anonim ***** válasza:
7-es, én is rajongok a görög mitológiáért, és szerintem szép nevek is (bár az Urániáról inkább a mozi ugrik be), de az enyémet inkább Helénának fogom elnevezni... embernél nem hallottam még a Kalliopét, csak egy lovat ismertem ezzel a névvel. De ezerszer inkább, mint a kérdező által feltett borzalmak. Ez tényleg annyira Hollywood majmolás, bár az Africa még ott is szokatlan lenne.
2023. szept. 11. 13:14
 18/21 A kérdező kommentje:
Koszonom a kritikat, sracok ismet rajottem mennyire sok a gyoker ember
2023. szept. 29. 07:22
 19/21 1112 ***** válasza:

Ez Rhiannon

engem egy pokémonra emlékeztet (Ryhorn?//Rájhorn)

ja meg még a Trianon -ra is.

2023. okt. 9. 12:02
 20/21 anonim válasza:

leget h egzotikus nevek és szerinted szépek, de en ha engem így hívnanak ki futnek a világból. miért nem leget rendes nevet adni neki? mármint ezek nekem kicsit ilyen sznob nevek… szerintem tok furi és gaz

senki nem akarja h így hívják kivéve persze a sznobok és a sznob anyukák

nem azt mondtam h az vagy, de szerintem szemükkel ne add nekik ezeket a neveket

2023. dec. 27. 20:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!