Ezeket a neveket adhatom itthon magyarországon egy gyereknek?
Rhiannon,India,Africa
Csak megtetszettek mert szerintem szép nevek
8-nak
Igen, ez a nevünk. Igazából a kezdeti csodálkozás után szinte mindenki elfogadta, természetesnek vette a nevünket. Írtam, hogy a szüleim történészek, apum évekig tanított egyetemen is. Neki is érdekes neve van: Merse. Bár ez nem furcsa név, hiszen egy híres festő neve is: Szinyei Merse Pál. Anyukám neve Amália. A ő családja voltaképpen úgymond nemesi család. Bár anyukám és 2 testvére már nem éltek nagy házban, nem volt cselédjük. (1956-ban nagyszüleimtől mindent elvettek)
Jó magam szintén történész lettem, nővérem kémia tanárnő. Én úgy gondolom, hogy a szülők mindig valami okkal adnak nevet a gyermeküknek. pl: Szülei nevét kapja, családból valaki után adnak nevet ( nagy, déd, ük szülők stb) Egy emlék miatt ( zene, film, könyv stb) vagy csak azért mert beleszerettek az adott névbe, és arra gondolnak, hogy ha már én nem kaptam meg, akkor a gyermekem neve lesz. Csodálatos fiam van. Neki is szép neve van, de nem egyedi.
11, tényleg különleges nevek,az Amália anyukád neve kimondottan tetszik
8
11-nek
Fiam neve Vajk. Nem egyedi, elég sokan nevezik így a fiúkat, de nekem nagyon tetszik.
Ez Rhiannon
engem egy pokémonra emlékeztet (Ryhorn?//Rájhorn)
ja meg még a Trianon -ra is.
leget h egzotikus nevek és szerinted szépek, de en ha engem így hívnanak ki futnek a világból. miért nem leget rendes nevet adni neki? mármint ezek nekem kicsit ilyen sznob nevek… szerintem tok furi és gaz
senki nem akarja h így hívják kivéve persze a sznobok és a sznob anyukák
nem azt mondtam h az vagy, de szerintem szemükkel ne add nekik ezeket a neveket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!