Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nem unjátok,hogy mindig a...

Nem unjátok,hogy mindig a csokosokat hibáztatják?

Figyelt kérdés
tesómék felvettek babavárót és csokot,és láttam mennyit küzdöttek,több mint fél évig,mindenféle papír,kéthetente 100 aláírãs,de szó szerint,aki ezt átéli az már tényleg megérdemli. de itt meg azt látom mindenki őket hibáztatja,babavárósokat,hogy miattuk vannak a házárak egekben,csak ezért szülnek gyereket,nem kéne gyereket szülnie stb.nem unalmas már? sokat ismerek aki albérletet fizet és gyereke van. annak sincs joga szülni? melyik fiatalnak van a zsebében 25 millió,hogy házat vegyen,szerintem sokan fizetnek hitelt gyerekkel. vagy a szegényeknek nincs joga szülni? úgy látszik itt mindenki gazdag . nyilván aki 2- 3 gyerekre felvesz csokot amúgy is annyit tervezett. nyilván ők is tudják,hogy ha nem lenne csok,akkor alapból annyi lenne a ház ára,vagy még olcsóbb,mert mióta bevezették a csokot 2-3 - szorosa lett. ők is tudják. de ezért miért a babavárósok vannak hibáztatva,és mindig hülyének nézve? vagy vegyenek fel sima hitelt és fizessék gyerek mellett a teljes árat? és albérletbe ugyanannyit fizrtnének havonta csak sose lesz házuk.. szerintem felelősségteljesek,de mindenki felelőtlennek állítja be a csokosokat. itt mindenki örökölt vagy mi van? bocsi,de a rokonság is bántja tesómékat,és évek óta ezt olvasom itt is,csak nem értem.
2023. nov. 28. 02:40
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
63%

Biztosan nem a családokat hibáztatja bárki, max magát a rendszert meg az ingatlan árakat a csok miatt.

Nekünk nincs csok, mert mikor vettünk lakást, még csak újra járt, a szocpol. Csok ezután jött be. Akkor gyermektelenül azt sem tudtuk hány gyereket szeretnénk. Ha lett volna csok, 1 gyerekre vettük volna fel, de akkor talán támogatott hitel sem jár hozzá?

Mindegy a lényeg, hogy most, aki nem vállal legalább 2 gyereket esélytelen, hogy házhoz jusson, ilyen árak mellett kb lehetetlen és ez a része biztosan dühítő.

2023. nov. 28. 15:48
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!