Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért nincs türelme manapság...

Miért nincs türelme manapság az embereknek a gyerekekhez?

Figyelt kérdés
2023. nov. 27. 09:42
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%

5

Nyilván. Èn a kèrdèsre válaszoltam röviden. Nem volt a kèrdès rèsze hogy fejtsem ki mièrt is ilyenek.

2023. nov. 27. 11:08
 12/14 anonim ***** válasza:
82%
Régen szerintem ennyire sem volt divat játszani a gyerekkel meg fejleszteni. Ellátták, gondozták, munka közben félszemmel figyeltek rá vagy énekeltek együtt, ha épp volt kedv, de ennyi. A gyerek bekapcsolódott a felnőtt tevékenységekbe, utánzott, vagy játszott a többi gyerekkel azt se tudták sokszor, hogy merre. De nem ültek le vele társasozni, nem csúszdáztak le vele, nem ellenőrizték, kész van-e a házija. Ma valami irreális elvárás ez, hogy állandóan szórakoztatva legyen egy gyerek és ebből kifolyólag elég önállótlanok is. Vagy a B verzió, amikor rá van bízva ez egy elektronikus bébiszitterre, ami kb. olyan, mint anno a máktea volt.
2023. nov. 27. 11:38
 13/14 anonim ***** válasza:
0%

Az összes eddigi válaszolóval szemben én úgy gondolom, régen igenis türelmesebbek voltak a gyerekekkel. Nagy általánosságban persze hamarabb becsúszott egy pofon, úgyhogy fegyelmezettebbek is voltak a gyerekek, de alapvetően az emberek is türelmesebbek voltak velük.

Miért?

Mert családcentrikusabb volt a társadalom.

2023. nov. 27. 13:29
 14/14 anonim ***** válasza:
0%

Mert frusztráltak, idegbetegek.

Sajnos többségében ezek az emberek vállalnak gyereket.

2023. nov. 27. 21:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!