Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Császár után 8 hónappal...

Császár után 8 hónappal felfáztam. Lehet bajom?

Figyelt kérdés

Iszonyatisan döl belőlem a vér. 2 percenként járok pisilni.

Nem tudom hogy egy ekkira megterhelés jó e a méhemnek. Soha nem véreztem ennyire és darabkák is vannak benne..

2023. nov. 20. 19:57
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
Oksa odafelé meg a gyereket bedobom egy idegen ölébe...
2023. nov. 20. 20:49
 12/28 anonim ***** válasza:
100%

Hát, ha ennyi eszed van..

Ha meg éjjel rosszabbul leszel, akkor már annyira se tudsz vigyázni a gyerekedre..

Legalább telefonálj egyet.

2023. nov. 20. 20:52
 13/28 anonim ***** válasza:
28%
Mennyi időnként kell betétet cserélned? Mennyire erős a vérzés? Magától is jön?
2023. nov. 20. 20:56
 14/28 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez az a kategória, amikor azonnal menned kell a kórházba.

Rokon vigyázzon a babára addig.

2023. nov. 20. 21:35
 15/28 A kérdező kommentje:
A kórházban mint már írtam folyó magzatvízzel hazaküldtek, amikir bementem rendelési időben felfázással még terhesség előtt egy teljes árú gyógyszert írtak ki (tbm volt) és lebasztak hogy háziorvoshoz menjek legközelebb. Mikor teherbe estem és bementem görcsökkel szintén azt mondták menjek haza semmi bajom rá pár órára elvetéltem. Előbb halnék meg minthogy oda menjek..
2023. nov. 20. 21:42
 16/28 anonim ***** válasza:
86%
Amúgy pont jó úton haladsz afelé, hogy meghalj. Ez már nem."felfázás ", ez már minimum vesemedence gyulladás, akár a veséd is rámehet. Majd mikor dialízisre jársz 2 naponta akkor kénytelen leszel dajkát találni.
2023. nov. 20. 22:26
 17/28 anonim ***** válasza:
100%

Így van. Ez már súlyos formája a felfázásnak.

Mindenképpen keress felvigyázót a gyereknek!

Amúgy tényleg nincs SENKI,aki vigyázhatna rá? Senki?

Elveszítheted a veséd! Tudod nem olyan könnyű újat szerezni...

2023. nov. 20. 22:32
 18/28 anonim ***** válasza:
80%

"Szerintem nem kell magyarázni hogy miért nem megyek ilyen hülyeséggel."

Az ENNYIRE durva felfázás járhat nagyon súlyos szövődményekkel, mint medencei gyulladás és akár meddőség, szóval szerintem ennyire ne kérd ki magadnak a hülyeséget.

2023. nov. 21. 10:03
 19/28 A kérdező kommentje:

De ki kérek mert az aki azt mondja este hogy jég hidegben keltsem fel a fiam és egyedül vigyem be 2 várossal odébb a kórházba busszal az idióta már bocs. Ha ki is írtak volna valamit nem rudtam volna kiváltani csak reggel.

Semmivel nem vagyok elkésve hogy most reggel írak ki gyógyszert és vettem be.

2023. nov. 21. 10:20
 20/28 anonim ***** válasza:
100%
Hát akkor mi kérünk elnézést, amiért egy súlyos egészségügyi problémára azonnali kivizsgálást javasoltunk 😂
2023. nov. 21. 10:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!