Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Volt már olyan, hogy facebooko...

Volt már olyan, hogy facebookon írt egy anyuka, hogy panasz van a gyerekedre?

Figyelt kérdés
Nekem rendszeresen előfordul, hogy a lányom egyik osztálytársának az anyja ír, hogy a lányom meglökte az övét vagy hasonló, de szinte már zaklat meg fenyeget. Ti erre mit reagálnátok? Szerintetek se normális ez, hogy facebookon írogat? Ofővel beszéltem már erről azt mondta, hogy ő ilyeneket nem látott, meg ez iskolai dolog akkor miért nem neki szólnak és csoda lenne ha nem lökne meg valaki valakit hiszen alsós kisgyerekekről beszélünk.

#Gyerek, facebook, zaklatás,
2023. nov. 20. 19:04
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
95%
Kérdező, és amit azért csinált mert "provokált", arra őszintén te mint szülő mit feleltél nevelő célzattal?
2023. nov. 20. 19:41
 12/30 anonim ***** válasza:
91%

Nálunk is volt hasonló esemény, de mi megbeszéltuk. Azt is, ki kezdte, miért kezdte, végül elmentunk együtt fagyizni a gyerekekkel és lám, mindjárt jóba is lett a két gyerkőc.

A lányodat tanítsd arra, hogy nem bántuk egy gyengébb, érzékenyebb társunkat, mert ez nem jó dolog.

Tudom, nehéz elképzelni a saját gyerekünkrol a rosszat, de nem életszerű, hogy ez a kis érzékeny kislány sírós belekotott volna a te vagány lanyodba, aki így simán "lerendezi".

Tanítsd inkább kommunikációra erőszak helyett, mert ebből később nagyobb bajok lesznek.

2023. nov. 20. 19:41
 13/30 A kérdező kommentje:
Azt mondtam neki ha provokál sem erőszak a megoldás, hanem szóljanak a tanárnak.
2023. nov. 20. 19:45
 14/30 anonim ***** válasza:
50%

Áldozatot nevel a saját gyerekéböl ha azt ülteti el a gyerekében hogy őt szándékkal bántják a suliban.

Sok anya hülye azanyasághoz.

Hidd el itt nem te "szívsz" ezzel a nővel hanem a saját gyereke.

2023. nov. 20. 20:04
 15/30 anonim ***** válasza:
73%

16,17.Meg csúnya vers mondás,amit nem is az O gyereke mondott hanem egy másik,az anyuka mégis neki írt

Mert az O lánya a legjobb a világon,a panaszkodó anyukák csak irigyek mert O hamar talált munkát,ők még nem,és unatkoznak

2023. nov. 20. 20:04
 16/30 anonim ***** válasza:
74%
De az a csúnya verset már kisebb korában mondta a kérdező gyereke, de nem ő volt, á, dehooogy.
2023. nov. 20. 20:06
 17/30 anonim ***** válasza:
96%

Volt eg kislány aki a fiam rendszeresen verte, megharapta, lökdöste.

Elegem lett és egszer suli után megvártam a gyereket és az anyját. Na akkor ott anyukávql megbeszéltem aki rászolt a gyerekére.

Utána a helyzet javult kiderült hogy csak tetszik neki a fiam és így fejezi ki. De anyuka hatására rajzokat adott inkább.

Szóval egy szinten megértem azt aki neked írogat, gondolj bele most inkább a gyereket kapja el?

Te neveled megoldást vár tőled.

2023. nov. 20. 20:08
 18/30 anonim ***** válasza:
89%

Az én koromban is volt egy lány és egy anyuka akik pont olyanok voltak mint te és a lányod.

A lány akármit csinált velem,az anyja konkrétan hazugnak nevezett hogy nem igaz.

Nekem egyszer elegem lett,és úgy megcsináltam a haját a lánynak,hogy pislogni sem volt ideje.

Azóta sem piszkált engem többet.

Dehát ez már 25 évvel ezelőtt volt kb.akkoriban más volt a világ,most a gyerekek nevelik a szülőt,és nem fordítva...

Ha a lányod a nagy vagány és lokdosodik,bánt másokat ne csodalkozz,hogy ha egyszer kap ő is.

2023. nov. 20. 20:24
 19/30 anonim ***** válasza:
87%
*Megcibaltam
2023. nov. 20. 20:24
 20/30 A kérdező kommentje:
Én nem neveztem hazugnak senkit, hanem ez a facebookon irogatás bosszant fel, ha jön velem szembe meg egy mukkot se jól.
2023. nov. 20. 20:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!