Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Dolgozó anyák! Mennyit főztök...

Dolgozó anyák! Mennyit főztök egy héten?

Figyelt kérdés
Most vegyünk ide minden macerásabbat, pl egy bundáskenyeret is vagy egy egyszerűbb meleg ételt.
2023. nov. 9. 17:46
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
80%
Minden nap. Ritka, ha nem.
2023. nov. 9. 20:09
 12/22 anonim ***** válasza:
82%
Mindennap.
2023. nov. 9. 20:22
 13/22 anonim ***** válasza:
73%
Hát ha a bundáskenyér is számít, akkor heti 5-6. De normális ebédre is megfelelő ételt hétvégén. Gyerekeknek menza, én és a férjem a szép kártyánkat esszük le kifőzdében, meg nyilván nem csak azt, de akkor se szeretnénk ezzel bajlódni mindennap.
2023. nov. 9. 20:37
 14/22 anonim ***** válasza:
71%

2-3 naponta. Én itthon dolgozom, ezért szoktam, amíg bejártam, csak hétvégén főztem, a férjem meg megoldotta útközben, amerre járt. Most kettőnkre csinálok kaját, és amíg elfogy, esszük :)

Hétvégén meg nagyobb adagot a gyerekeknek is.

2023. nov. 9. 20:58
 15/22 anonim ***** válasza:
64%

3-4, próbálok úgy főzni, hogy 2 napra elég legyen, nem mindig sikerül.

Hétvégén mindig, de volt olyan is hogy 1x sikerült csak hétközben.

2023. nov. 9. 23:31
 16/22 anonim ***** válasza:
46%

Ritkán, mondhatni soha. Anyáméktól hozunk főtt kaját. A menza meg a menü ehetetlen, de legalább drága, ráadásul vacsira is főtt van nálunk. A bundáskenyér nekünk reggeli, ha ebédre ilyesmi lenne, akkor éhen pusztulás lenne. Szóval nálunk egy zöldséges húsleves, gyros, sült csirke, tésztasaláta, pörkölt nokedlivel, rakott brokkoli/karfiol/zöldbab, és hasonlókkal indul az ebéd/vacsora.

Ha nem lenne ránk főzve, valószínűleg főznék magam, de marhára fájna ha fektetési idő után még neki kéne állnom főzni...

2023. nov. 10. 01:07
 17/22 anonim ***** válasza:
52%
Max 1-2szer, de csak azt, ami gyorsan megvan.
2023. nov. 10. 04:21
 18/22 anonim ***** válasza:
69%
Volt hogy minden nap mikor olyan helyen dolgoztam hogy volt időm ilyenre is aztán volt hogy olyan helyen dolgoztam hogy csak hétvégén,most még csak szabad napjaimon fözök.
2023. nov. 10. 05:38
 19/22 anonim ***** válasza:
88%

Hétköznap semennyit, a férjem és én rendelt menüt eszünk, a gyerekek meg esznek a suliban/oviban. Ugyanott dolgozunk, csak másik emeleten, így mindkettőnk kajája a céghez jön, így a legegyszerűbb.

Nyilván ha egy bundáskenyér vagy tejbegríz is beletartozik, akkor 1-2 alkalommal előfordul vacsorára.

Hétvégén szoktunk főzni, de nem mindig én, van hogy a férjem.

2023. nov. 10. 08:17
 20/22 anonim ***** válasza:
44%

Számomra egy rántotta, virsli, bundás kenyér nem a "főzök" kategória, hanem a 10 perc alatt összedobom, szóval hétközben a klasszikus értelemben nem főzök.

Hétvégente pedig közösen.

2023. nov. 10. 16:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!