Dolgozó anyák! Mennyit főztök egy héten?
2-3 naponta. Én itthon dolgozom, ezért szoktam, amíg bejártam, csak hétvégén főztem, a férjem meg megoldotta útközben, amerre járt. Most kettőnkre csinálok kaját, és amíg elfogy, esszük :)
Hétvégén meg nagyobb adagot a gyerekeknek is.
3-4, próbálok úgy főzni, hogy 2 napra elég legyen, nem mindig sikerül.
Hétvégén mindig, de volt olyan is hogy 1x sikerült csak hétközben.
Ritkán, mondhatni soha. Anyáméktól hozunk főtt kaját. A menza meg a menü ehetetlen, de legalább drága, ráadásul vacsira is főtt van nálunk. A bundáskenyér nekünk reggeli, ha ebédre ilyesmi lenne, akkor éhen pusztulás lenne. Szóval nálunk egy zöldséges húsleves, gyros, sült csirke, tésztasaláta, pörkölt nokedlivel, rakott brokkoli/karfiol/zöldbab, és hasonlókkal indul az ebéd/vacsora.
Ha nem lenne ránk főzve, valószínűleg főznék magam, de marhára fájna ha fektetési idő után még neki kéne állnom főzni...
Hétköznap semennyit, a férjem és én rendelt menüt eszünk, a gyerekek meg esznek a suliban/oviban. Ugyanott dolgozunk, csak másik emeleten, így mindkettőnk kajája a céghez jön, így a legegyszerűbb.
Nyilván ha egy bundáskenyér vagy tejbegríz is beletartozik, akkor 1-2 alkalommal előfordul vacsorára.
Hétvégén szoktunk főzni, de nem mindig én, van hogy a férjem.
Számomra egy rántotta, virsli, bundás kenyér nem a "főzök" kategória, hanem a 10 perc alatt összedobom, szóval hétközben a klasszikus értelemben nem főzök.
Hétvégente pedig közösen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!