Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mennyire gyakori a Hanna név?

Mennyire gyakori a Hanna név?

Figyelt kérdés
Születendő lányunk között esélyes ez a név, férjemnek nagyon tetszik. Én viszont aggódom, hogy nagyon gyakori a kisgyerekek körében. Látom a népszerűségi listában, viszont a környezetünkben nincs Hanna. Nálatok gyakori név?

2023. nov. 8. 18:10
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
76%
Kutyára dobnak is Hannára esik. Nagyon lejárt lemez.
2023. nov. 8. 19:36
 12/18 anonim ***** válasza:
65%
Ha tetszik, adjátok. Elég gyakori, fóleg 12-14 év alatti lányok körében. Gondoltatok a Johannára? Sokkal kevésbé gyakori, elegánsabb, de ugyanúgy becézhető Hannának.
2023. nov. 8. 22:10
 13/18 anonim ***** válasza:
88%

Számomra tucatnév, egy csomó Hannát ismerek.

Nem adnám amúgy.

2023. nov. 8. 22:39
 14/18 anonim ***** válasza:
75%
Én személy szerint egyet sem ismerek, csak egy Hangát, pedig elvileg tényleg gyakori. De nem hiszem, hogy baj, ha gyakori egy név, ha az tetszik és az illik a kislányotokhoz, adjátok nyugodtan. De lehet annyit trükközni, hogy pl. Johannát adtok (elvileg az is gyakori, de azért kevésbé), és Hannának becézitek, vagy más nevet, amit lehet Hannának becézni.
2023. nov. 9. 10:59
 15/18 anonim ***** válasza:
88%

Felénk is gyakori, több volt iskolatársam lánya is Hanna.

Bár én nem adnám mert nekem nem tetszik, de ha neked tetszik akkor nyugodtan.

2023. nov. 9. 13:03
 16/18 anonim ***** válasza:
59%
Egyik leggyakoribb lánynév. Rengeteg Hannát ismerek
2023. nov. 11. 20:33
 17/18 anonim ***** válasza:

Hát jelenleg elég gyakori gyerekeknél,de lehet már kezd ritkulni.

Csak ugye szinte ugyanaz mint az Anna amiből szintén rengeteg van. Könnyű elérteni.

Én most Alízokat hallok mindenhol.

Lányom ovis csoportjában van vagy 4-5. Örülök, hogy nem ezt a nevet adtam, meg azt is, hogy engem nem így hívnak, pedig régebben még nem volt olyan sok.

De nem is azért, hanem mert nem is tetszik.

2023. nov. 22. 08:11
 18/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, megerősítettetek! Mindenkinek ment a zöld kéz.
2023. nov. 22. 09:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!