Hanna és Joel mennyire gyakori nevek mostanában? Mi a véleményetek róluk?
Figyelt kérdés
2021. jan. 19. 15:46
1/24 anonim válasza:
Attól függ hogy milyen vezetéknévhez
2/24 anonim válasza:
Hanna gyakori, Joel meg nem tudom hogy szappanoperásan ejtsem vagy j-vél?
Ez a kérdés után arról is meg van a véleményem, örökös probléma lesz a gyerek életében.
3/24 anonim válasza:
Hannát ismerek, a Joel névről eddig nem is hallottam, mármint mint nálunk adhatóról. A Hanna szép, a Joel felejtős.
4/24 anonim válasza:
A Hanna már több mint gyakori. Igazából már majdnem minden kislányt így hívnak.
6/24 anonim válasza:
Nyilván nem magyarul kell ejteni mivel ez egy külföldi (héber) név!
7/24 anonim válasza:
Hanna benne van a top 3ban, Joel szerencsere nem:)
8/24 anonim válasza:
Hannàk és Bencék orszàga vagyunk.
9/24 anonim válasza:
A Hanna top 3-as évek óta, szóval baromi gyakori. A Joelről eddig nem is hallottam, meg nem hittem volna, hogy ezt engedélyezik, de tényleg van ilyen. Viszont akkor ezt szépen így is kell ejteni J-vel, úgy meg elég béna, szóval nem hiszem, hogy elterjedt lesz.
10/24 anonim válasza:
# Mo-n csak a fonetikusan írt neveket engedélyezik, ez olyan alapszabály, amitől nem térnek el. Így születnek a Dzsesszikák, a Dzsásztinok meg a hasonlók. Így ha ezt a Joelt ebben a formában engedélyezték, akkor így is kell ejteni, hiába nem magyar eredetű név.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!