21/35 anonim válasza:
Ha a férjemnek tetszett volna, úgy hívnák a lányom! Nagyon erőteljes név és magyar és nem gyakori, nekem nagyon tetszett és ezek voltak nálam a szempontok. Mellette tetszett még a Kincső is. Sokkal lágyabb és kedvesebb. Csak gyakoribb is. Egyébként Kovács a vezetéknevünk. 😄
22/35 Derjaderja válasza:
Igen, én szeretem ezt a nevet, adnám.
23/35 anonim válasza:
Ha vállalnánk még egy gyereket és kislány lenne, erősen elgondolkodnék rajta, mert tetszik és magyar eredetű.
24/35 anonim válasza:
A Nővérem ezt adta a lanyanak, de szerintem elég gaz. Vilcsinek hivjak...
25/35 anonim válasza:
Szerintem szép név, de mink nem adnánk, mert van, ami jobban tetszik ennél.
27/35 anonim válasza:
Biztosan nem. Én sokáig nem tudtam az ilyen ő végű nevekről, hogy lánynevek, szerintem egyáltalán nem nőiesek.
28/35 anonim válasza:
Aki majd megcsinálja az lesz a villőszerelő.
29/35 anonim válasza:
Adtam is a lányomnak és nagyon elégedett a nevével. A nővére Hedvig és ő is szereti a nevét.
30/35 anonim válasza:
Az anyját meg Leokádiának hívják?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!