Mikor lesz jobb a helyzet?
A barátnőimnek vannak gyerekei( 1,5 éves, 1 éves, 3 éves).
Tudom,hogy nagyon elfoglaltak és sok idejüket elveszi a gyereknevelés de ritkán beszélünk.
Jó ha egy héten 1x visszaírnak.
Ez a helyzet már nem lesz jobb?
Találkozni is ritkán szoktunk.
Az egyiküket tavasz óta nem láttam..A másikat csak 2 hónapja.
Ha nagyobbak lesznek a gyerekek akkor jobb lesz a helyzet?
Tudunk majd beszélni egy héten 1x meg legalább 2 havonta találkozni?
Elmennék én hozzájuk de mimdig van valami dolguk...
Nem is lakunk messze egymástól.
Az egyikük kb fél órára lakik, a másikuk meg 1,5 órára.
31/N
Majd ha kamaszok lesznek a gyerekek és mar tojnak a szülők fejére, akkor lesz több idejük.
Ha most nem férsz ennél jobban az életükbe, akkor legközelebb csak ~10-15 év múlva fogsz.
Nekem igaz "csak" 2 gyerek van. 2 es 4 évesek.
Ha nem is egyből, de 10percen belül általában mindenkinek valaszolok a fb-on.
Egyik barátnőm fél, másik 1 órára lakik. Nemhogy ők nem jöhetnek, mi megyünk hozzájuk sokszor. Vagyis fele-fele. De havi 1 találkozó minimum van.
Es nem csak most, hogy "nagyobbak", születésük után is így volt.
Kifogást lehet mindenre találni . ...
Más életszakaszban vagytok, amiben te jelenleg vagy már nem igazán illeszkedsz bele.
Őszinte leszek. 3 gyerekem van, és sokszor nagyon nincs kedvem másnak a gondját baját a nyakamba venni, bájologni akármi.
Nekem is volt barátnőm aki , mivel nem volt senkije, egyszerűen nem tudta nem akarta megérteni, hogy nekem mások lettek a prioritások, már nem fogok pici gyerek mellett spontán programozni, hétvégén bulizni.
Ő megragadt tini szintjén én meg férjhez mentem és családot alapítottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!