Több fenistil cseppet adtam a 18 hónapos fiamnak lehet baja tőle?
Fiamnak 7 cseppet adtam reggel,és a lányomnak készültem beadni a neki előírt 15 cseppet.
Erre azt is a fiam szájába nyomtam be 😭
22 cseppet kapott egyszerre.
Ennyit kell szednie egyébként,24 óra alatt.(3x 7 cseppet,de most félek,hogy egyszerre adtam neki ennyit
Ne ítéljetek el kérlek,fáradt vagyok,mindkét gyerek beteg,plusz én is,reggel azt sem tudtam merre vagyok előre
Nem lesz semmi baja. Figyelmetlen voltál, bárkivel megesik, legközelebb majd jobban figyelj oda.
Vannak ennél nagyobb balesetek is.
Utólag pedig feleslegesen marcangolod magad, ma már ne kapjon több cseppet, holnap pedig a megszokott módon add neki.
Dehogyis, nem lesz, ki vannak ezek talalva, ha megitta volna az egesz uveget max. akkor.
Egyebkent allergiasak ?
Ugyanis a Fenistil antihisztamin, allergiara valo, ellenben a magyar orvosok felirjak mindenfele megfazasra ujabban - ugyanis jo penzt kapnak erte a gyogyszercegektol. Ezt azert erdemes merlegelni, es utanazni mikor, mit , es miert adsz nekik.
Nem,ma már eszembe sincs adni neki 😅
Egyébként a déli alvása sem volt hosszú,szóval nem aludt tőle el nagyon.
Így meggondolva tényleg hülyeség volt tulaggodnom.
Dehát anya vagyok,az a dolgom,hogy minimum 40 évig aggódjak a gyerekeimert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!