Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Több fenistil cseppet adtam a...

Több fenistil cseppet adtam a 18 hónapos fiamnak lehet baja tőle?

Figyelt kérdés

Fiamnak 7 cseppet adtam reggel,és a lányomnak készültem beadni a neki előírt 15 cseppet.

Erre azt is a fiam szájába nyomtam be 😭

22 cseppet kapott egyszerre.

Ennyit kell szednie egyébként,24 óra alatt.(3x 7 cseppet,de most félek,hogy egyszerre adtam neki ennyit

Ne ítéljetek el kérlek,fáradt vagyok,mindkét gyerek beteg,plusz én is,reggel azt sem tudtam merre vagyok előre

2023. okt. 18. 09:25
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem hinném, hogy baj lesz, de a legegyszerűbb, ha felhívod a toxikológiát és megkérdezed őket.
2023. okt. 18. 09:31
 2/17 A kérdező kommentje:

A gyerekorvost hívtam,o is mondta,hogy valószínűleg nem lesz baja,de még szarabbul érzem magamat a beszélgetés után,mert konkrétan olyan stílusban beszélt,mintha direkt tuladagoltam volna a gyereket 😞

Hat anyuka ,talán nem lesz baja,de nem értem ilyen hogy történhet meg, hova figyelt,amikor adta a gyógyszereket a gyerekeknek. .ha szokatlanul viselkedne akkor be kell menni a surgossegire.

2023. okt. 18. 09:35
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk egyszer a férjem a lázcsillapítóból adott dupla adagot az akkor 1 éves kisfiunknak. Ilyen bárkivel előfordulhat! Mi is felhívtuk akkor a gyerekorvosunkat, bár délután amúgyis mentünk hozzá a picivel. Ő megnyugtatott kedvesen, hogy semmi baja nem lesz. Délután megkérdezte lázas-e a pici, és csak nevetett, hogy ugyan hogy lenne lázas ha ekkora adag lázcsillapítót kapott délelőtt. :) Mondanom sem kell, semmi baja nem lett a kisfiunknak, bár a férjem is sokáig nagyon rosszul érezte magát emiatt.
2023. okt. 18. 09:39
 4/17 A kérdező kommentje:
Én már sírtam is,😵
2023. okt. 18. 09:41
 5/17 anonim ***** válasza:
76%
4-miért is?
2023. okt. 18. 09:46
 6/17 A kérdező kommentje:

Hat mert nagyon rosszul érzem magam ez miatt.

Soha nem történt ilyesmi velem,pedig a lányom elég beteges volt az első 3 évében,rengeteg gyógyszert szedett.soha nem adagoltam duplán neki a gyógyszereket

2023. okt. 18. 09:49
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Én is jártam így már. Az eljutott az agyamig, hogy 3x8 csepp, de az valahogy kimaradt, hogy nem egyszerre. Már eltelt egy fél óra, mire rájöttem, hogy baszkiiii ezt nem így kellett volna😅 aznap már nem kapott többet..
2023. okt. 18. 09:53
 8/17 anonim ***** válasza:
84%
Nem bántásból de elefántot csinálsz a bolhából.
2023. okt. 18. 09:53
 9/17 A kérdező kommentje:

8 lehet,sajnálom

Ilyen vagyok

Mégis több okom van megijedni mint annak akik kiirnak arról kérdést,hogy a gyereknek 37,1 a "laza"es most mi legyen.

2023. okt. 18. 09:58
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
9.nincs több okod megiedni, nyugalom. hívd fel az ügyeleted hga még nem tetted de szerintem nem lesz baja..
2023. okt. 18. 10:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!