Több fenistil cseppet adtam a 18 hónapos fiamnak lehet baja tőle?
Fiamnak 7 cseppet adtam reggel,és a lányomnak készültem beadni a neki előírt 15 cseppet.
Erre azt is a fiam szájába nyomtam be 😭
22 cseppet kapott egyszerre.
Ennyit kell szednie egyébként,24 óra alatt.(3x 7 cseppet,de most félek,hogy egyszerre adtam neki ennyit
Ne ítéljetek el kérlek,fáradt vagyok,mindkét gyerek beteg,plusz én is,reggel azt sem tudtam merre vagyok előre
A gyerekorvost hívtam,o is mondta,hogy valószínűleg nem lesz baja,de még szarabbul érzem magamat a beszélgetés után,mert konkrétan olyan stílusban beszélt,mintha direkt tuladagoltam volna a gyereket 😞
Hat anyuka ,talán nem lesz baja,de nem értem ilyen hogy történhet meg, hova figyelt,amikor adta a gyógyszereket a gyerekeknek. .ha szokatlanul viselkedne akkor be kell menni a surgossegire.
Hat mert nagyon rosszul érzem magam ez miatt.
Soha nem történt ilyesmi velem,pedig a lányom elég beteges volt az első 3 évében,rengeteg gyógyszert szedett.soha nem adagoltam duplán neki a gyógyszereket
8 lehet,sajnálom
Ilyen vagyok
Mégis több okom van megijedni mint annak akik kiirnak arról kérdést,hogy a gyereknek 37,1 a "laza"es most mi legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!