Mi a véleményetek az Adolf névről, vállalható?
Figyelt kérdés
Az ízlés relatív, inkább az érdekel vállalható ez a név?
Bár leírhatjátok azt is hogy tetszik e.
2023. okt. 17. 06:21
31/44 A kérdező kommentje:
Mit szóltok az Antal Adolf névhez?
Csak második keresztnévnek adnám az Adolf nevet.
2023. okt. 17. 17:46
32/44 anonim válasza:
Igen, rá asszociálnak, mert az Adolf név ritka, és nem véletlenül nem akarják a szülők, hogy a gyerekük neve hallatán Hitler jusson eszébe az embereknek.
Én második névnek sem adnám.
33/44 anonim válasza:
Mit szóltok az Antal Adolf névhez?
Borzalmas
34/44 anonim válasza:
"Mit szóltok az Antal Adolf névhez?"
Úgy már nem gáz szerintem az Adolf, jóval kevésbé ugrik be asszociációként, ha mindenképpen adni akarod az Adolfot, így jobb. (Személy szerint úgy gondolom, megállja a helyét az Antal magában is, és felesleges mellé, de ha ennyire szeretnéd adni, akkor inkább második névnek.)
35/44 anonim válasza:
Szerintem meg pont 2. névnek rosszabb az Adolf. Ott ugyanis nem fog játszani a közösségben megszoktunk, hogy az a kis cuki az Adolfka effektus. Hanem minden egyes alkalommal, amikor valahol előjön a második neve, szörnyülködni fognak rajta.
36/44 A kérdező kommentje:
Egyébként Hitler miatt nem szeretitek ezt a nevet vagy alapból sem tetszene?
2023. okt. 18. 17:17
37/44 anonim válasza:
Nekem egyébként sem tetszene, de Hitlertől sem lehet elvonatkoztatni.
38/44 anonim válasza:
Ennél már csak egy rosszabb keresztnév létezik. Az Orbán...
39/44 anonim válasza:
Hitler a világ egyik, ha nem a legjentősebb történelmi alakja volt, és ezt a legnegatívabb értelemben mondom. Persze, hogy mindenkinek ő jut eszébe az Adolf nev hallatán. Nem adnam, még második névnek sem
40/44 Tűztévesztő Színszerész válasza:
Sajnos Hitler örökre tönkretett egy szép germán eredetű nevet. Ezt el kell fogadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!